Felet - trådlös fjärravlyssning upp till 500m

Produkt kod: 09-043 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 900 kr
Pris inkl. MOMS 1 080 kr
- +

Produktbeskrivning Felet - trådlös fjärravlyssning upp till 500m

Felet - trådlös fjärravlyssning upp till 500m​. Användningen av enheten är verkligen mångsidig, oavsett om det är ett samtal mellan människor eller övervakning av arbetsutrymmen, eller annan signalutrustning i rummet.

Lyssningsapparat för inspelning av samtal inom 500 m. Enkel men effektiv trådlös spionenhet för avlyssning av konversationer eller andra ljud runt omkring. Det är en trådlös enhet med vilken du kan lyssna på ljud upp till ett avstånd på 500m. När det gäller hus eller andra byggnader är det effektiva avståndet för avlyssning 300m.

Att hantera enheten är helt enkelt för alla. Placera helt enkelt sändaren med ett anslutet batteri på önskad plats, sätt på mottagarenheten med anslutna hörlurar så kan du lyssna på vad som händer runt sändaren. Kvaliteten på det mottagna ljudet kan du enkelt öka med tuning av kanalen på mottagaren. Avlyssningssignalen kan också förbättras genom att vrida antennen på sändarenheten. Lyssningssignalen kan också förstärkas genom att på lämpligt sätt vrida antennen på sändningsanordningen.

buggen - lyssna på konversationer

Användningen av enheten är verkligen mångsidig. Tack vare högkvalitativ mikrofon, integrerad sändarenhet kommer du att kunna ta emot ljud av hög kvalitet, oavsett om det är ett samtal mellan människor, övervakning av arbetsutrymmen eller annan signalutrustning i rummet.

Produktspecifikationer:

Mottagarens mått: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Mottagarens vikt: 53 g (med batteri)
Driftspänning: 3,7V
Driftström: 20-30 mA
Mått på sändaren (mikrofon) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Sändarens vikt: 10 g (utan batteri)
Sändarspänning: 9 V
Sändarström: 15-40 mA


Tillbehör:

1x Lyssningsapparat - en mottagare
1x Lyssningsapparat - en sändare
1x 3,7V litiumbatteri
1x 9V batteri
1x hörlurar (3,5 mm uttag)
1x USB-laddningskabel
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter