Säkerhet inställd i bilen DOD RC500S med GPS och DUAL 1080P kamera

Produkt kod: 55-036 Jag har en fråga
Tillverkare DOD
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 4 000 kr
Pris inkl. MOMS 4 800 kr
- +

Produktbeskrivning Säkerhet inställd i bilen DOD RC500S med GPS och DUAL 1080P kamera

Säkerhet inställd i bilens DOD RC500S med GPS och DUAL 1080P-kamera , som har två objektiv med FULL HD-upplösning i oöverträffad kvalitet med en inspelningshastighet på 30 fps. DUAL-kameran känner av i 1080P-upplösning och med ett effektivt polariserande filter (eliminerar ljusreflektioner) känner setet av scenen före och efter fordonet . Bildkomprimering H.264, MOV-fil, en dataström ca. 15 Mbps för varje kanal. En minut vid upplösningen 1080p 30fps video från en kanal är ca. 110 MB.

Rc500s dubbelkamera

Kamerasetet har en vidvinkellins på upp till 145° främre kamera och 140° bakre kamera som gör att du kan ha en riktigt vidvinkelvy runt din bil, när du närmar dig parametrarna för fiskögat. Användningen av den bakre kameran är valfri, den främre kameran kan också användas separat . När det gäller rent optiska parametrar är DOD RC500S ekvivalent med DOD LS500W (och vice versa). Det finns också en möjlighet att vända bilden 180° för främre och bakre kamera (kameran kan monteras "nedåt huvudet").

Den främre kameran är utrustad med den helt nya SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensorn, som erbjuder revolutionerande nattläge även i totalt mörker! Inbyggd superkondensator istället för Li-Ion batteri - för ännu bättre motstånd och livslängd för kameran.

Tekniskt sett är detta "nästa generations" bilkamera - med de senaste teknologierna (optik, mikrochips, funktioner) som bilmarknaden erbjuder.

DOD-företagets flaggskepp - ett nytt koncept för SMART bilkamera

Certifierad videokamera för användning i hela EU (dvs. i Österrike, Tyskland och andra medlemsländer). De uppfyller kriterierna för tekniska standarder och kan användas i fordonet.


DOD RC500S har en elegant och diskret, cylindrisk form med verkligt minidimensioner som gör att den kan installera den främre kameran nära spegeln överst på vindrutan. Tack vare denna position kommer den inte att störa din sikt, och den är absolut diskret när den ses från utsidan. Den bakre kameran med en kompakt storlek på endast 7,5 cm fästs med en 3M-hållare med tejp. Kabelanslutningen mellan kamerorna är ca 5,5 m lång. DOD RC500S kan anslutas till en 12/24V strömförsörjning, så det är möjligt att använda den förutom bilen även för andra fordon, lastbilar eller bussar. Den främre kameran är även lätt att fästa på bilens vindruta med en 3M självhäftande hållare som enkelt fästs på kameran. DOD kommer också med ett mycket användbart tillbehör - ett justerbart cirkulärt polariserande filter som effektivt minskar reflekterat ljus.

Stöd för upp till 128 GB micro SD-kort (cirka 18 timmars inspelning från båda kamerorna - 9 timmar för en kanal)


Dubbelkamera rc500s

Inspelningen spelas in från båda kamerorna och i kombination med en hög ISO-känslighet på upp till 12800 så att du kan övervaka bilens omgivning även under dåliga ljusförhållanden, denna funktion är en betydande säkerhetsbonus när du övervakar din bil under din frånvaro. Detta gör nya DOD RC500S till en ny ledare på marknaden för säkerhet, inte bara med videoinspelning av åkturen utan också med övervakning av bilen under din frånvaro .

En stor fördel är den förbättrade nya generationens parkeringslägessystem som börjar spela in 15 sekunder innan det upptäcker rörelse. Detta kommer att säkerställa att du har en registrering av vad som hände från början till slutet från båda kamerorna framför och bakom fordonet. När du fortsätter köra växlar kameran tillbaka till inspelning i loop-läge.

Ledande på marknaden för bilsäkerhet och övervakning

Parkeringsläge DOD rc500s kamera

Videokameran stöder micro SD-kort upp till 128 GB (standardkameror upp till 32 GB). Vid en olycka, en kraftig inbromsning eller en lutning av bilen har kameraset G-sensorfunktionen som skyddar filerna mot stöten. Dessutom, i en nödsituation kan användare manuellt skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen. Bilkameraset i FULL HD med avancerad WDR 2.0-teknik och WiFi-anslutning är din pålitliga följeslagare på vägarna.

Dubbel RC500S bilkamerasats med FULL HD och WIFI-stöd

En smart DOD (Android / iOS)-applikation för smartphones eller surfplattor, där du efter ihopkoppling via WiFi kan spela upp dina filmer från åkturen, spåra din nuvarande position via google maps eller ändra dina kamerainställningar.
Wifi-stödapp dod rc500s
Produktfunktioner:
  • 1080p HD-videoinspelning
  • Bred betraktningsvinkel - 145° främre kamera, 140° bakre kamera
  • G-sensor skydd av filer
  • SOS-funktion - Låsfunktion
  • Parkeringsövervakning
  • Avancerad WDR 2.0-teknik
  • WiFi-anslutning
  • Effektivt justerbart cirkulärt polariserande filter
Dubbel FULL HD 1080p videoinspelning
Fram- och bakvyn av ditt fordon spelas in i 1080p-kvalitet i hög FULL HD-upplösning. Dessutom tas bilden med den ultravida betraktningsvinkeln på 145° främre kamera, 140° bakre kamera för totalt skydd.

Rc500s full hd-upplösning

Utökat ISO-intervall upp till 12800
DOD RC500S har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med förbättrad känslighet inte bara i normal belysning utan även under dåliga ljusförhållanden. Förbättrad räckvidd ökar ljusstyrkan för föremål som rör sig snabbt på natten. Kameran kan nu fånga ännu fler detaljer i extremt svaga ljusförhållanden.

Rc500s iso 12800

Avancerad WDR 2.0-teknik
Fantastisk video i alla ljus och balanserad exponering i alla förhållanden. Gör nattbilder ljusare och minskar ljusexponeringen för att få den vackraste bilden.

Rc500s wdr-teknik

Stor f/1.6 bländare, hög prestanda i svagt ljus
Stor bländare reflekterar mängden ljus som faller på sensorn när du fotograferar. Ju större bländaren är (mindre siffra f), desto mer ljus kommer att fångas i kamerasensorn. Med den bredaste bländaren, som är 66 % större än konkurrenterna på marknaden, ger DOD-kameror den skarpaste bilden.

Rc500s främre och bakre bländare f/1.6

6G skarp glaslins
Den skarpa linsen med 6 element, gjord av sex lager glas, ger en fantastisk, ren och oförvrängd bild

Rc500s 6g glaslins

Vid synvinkel 145°
Bildfångst med en bred betraktningsvinkel på 145° för optimal täckning och klarhet. Den främre kameran är utrustad med ett extremt vidvinkelobjektiv, som förbättrar inspelningsområdet, eftersom panoramavyn av fordonets front fångar alla sidor utan förvrängning (så ingen förvrängd bild).

Rc500s bred betraktningsvinkel

Justerbart cirkulärt polariserande filter - reducerar effektivt reflekterat ljus
Det justerbara filtret eliminerar bländningen av vindrutan och ökar samtidigt mättnaden. Minskar oönskade reflektioner och överdriven exponering eller polariserande effekter för att säkerställa bilden av högsta kvalitet och skydda din lins.

Rc500s lins polariserande filter

WiFi-anslutning - fjärrvisning med gratisapplikation
Du behöver inte vänta längre om du vill spela upp spännande ögonblick. Bara överför eller visualisera filer från det isatta minneskortet i kameran direkt till din smartphone/surfplatta via DOD APP.

Rc500s wifi-anslutning

Parkeringsövervakning
Du kommer att vara nöjd med denna parkeringsövervakning även när du parkerar och lämnar bilen. Förbättrat parkeringsläge , som startar automatiskt 10 minuter efter att du lämnat fordonet. När du fortsätter att köra växlar kameran tillbaka till inspelningsläget i slingan. Med SONY STARVIS-sensorn kan du också njuta av det revolutionerande mörkerseendet för den främre kameran och även i totalt mörker.

dod Rc500s parkeringsövervakning

Vid rörelsedetektering av främre eller bakre kamera , eller vid krock, startar den inspelning av video och låser filen. Videokameran börjar spela in i 15 sekunder innan rörelsen upptäcks eller stöten, vilket säkerställer att du kommer att ha en registrering av vad som hände från början till slutet. Villkoret är att kameran måste drivas via ett bilbatteri med hjälp av en uppsättning kablar för permanent installation i fordonets DOD DP4.

Du kan se hur det förbättrade parkeringsläget fungerar här i den här videon:

GPS-processor med 10 Hz hastighet
Integrerad med den snabbaste 10Hz hastighet GPS, loggar mer exakta data om fordonets plats och hastighet. Låter dig spela in din rutt på en karta medan du tittar på videorna i DOD-spelaren. Det är för närvarande den snabbaste GPS-uppdateringen som används i videokameror.

Rc500s gps-processor

DOD GPS-spelare v2.0
Den nya versionen av DOD GPS Player 2.0 med förbättrat användargränssnitt är till och med med bättre tydlighet. Den visar FULL HD-videoinspelningar med realtidsdata som fordonshastighet, gps-koordinater, överbelastning. Internetanslutningen visar fordonets aktuella plats på Google maps.

Rc500s dod-spelare

Detektering av hastighetsradar
Systemet påminner dig om att du är nära platsen med hastighetsbegränsning och där en radar kan placeras, så att du kan sakta ner. Undvik fällor och ha alltid din körning under kontroll.
* För närvarande stöder systemet följande länder: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Synkronisering av tid och datum
Automatisk tidskalibrering, oberoende av manuell tidsjustering. Med en inbyggd 10x hastighet GPS-processor kan den kalibrera lokal tid exakt och automatiskt lagra den i kamerans minne.

G-sensor skydd mot stötar
Vid en olycka, nödbromsning eller lutning av en bil skyddar den automatiskt alla lagrade och aktuella uppgifter. Med den här funktionen kommer filer inte att raderas eller skrivas över, inte ens vid inspelning i en tidsslinga.

Manuellt fillås - SOS-skydd
I händelse av en nödsituation tillåter den användare att skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen, vilket håller filen från inspelningsslingan och skyddar mot att skrivas över av andra filer.

Automatisk inspelning och avstängning
Efter att fordonet har startat börjar kameran automatiskt spela in. När du stänger av motorn stängs kameran av automatiskt utan att trycka på någon knapp.

Slinginspelning - Cyklisk inspelning
När lagringsutrymmet på det isatta microSD-kortet är fullt kan det automatiskt skriva över äldre filer med nya, så att filerna ständigt raderas om.

Stöder 128GB Micro SD-kort
4x högre minneskompatibilitet jämfört med äldre kameramodeller, stöder upp till 128 GB micro SD med över 18 timmars inspelning.

Produktspecifikationer:
Videoupplösning: främre kamera: 1920x1080 @ 30fps, bakre 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlins: 145°
Bakre vidvinkelobjektiv: 140°
Främre bländare: f/1,6
Bakre bländare: f /1,6
ISO-känslighet: upp till ISO 12800
Videoformat: MOV
Inspelningsmedia: Micro SDHC/SDXC Class 10 (upp till 128 GB)
Ljud: mikrofon och monohögtalare (ingår)
Batteri: superkondensator
Ineffekt: 5V 1,5A
Främre kameramått: 122 (D) * 35,8 (B) * 60,6 (V) mm
Bakre kameramått: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Frontkamera vikt: 120g
Bakre kameravikt: 41 g
Drifttemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medföljande tillbehör:

1x Profi bilkamera DOD RC500S med självhäftande hållare
1x Bakre kamera med självhäftande hållare
1x CPL-filter
1x billaddare 12-24V (4M förlängningskabel)
1x sammankopplingskabel till bakre kamera (5M)
1x Set med lim för kamerahållare
1x Manuell

Rc500s tillbehör

Kommentarer

Andra produkter