Digital röstinspelare i ett elegant hängande 8GB minne + MP3-spelare med ljuddetektering

Produkt kod: 09-099 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 100 kr
Pris inkl. MOMS 1 320 kr
- +

Produktbeskrivning Digital röstinspelare i ett elegant hängande 8GB minne + MP3-spelare med ljuddetektering

Digital röstinspelare i ett elegant hängande 8GB minne + MP3-spelare med ljuddetektering. 4 i 1-enhet - ljudinspelning, mp3-spelare, USB-disk, automatisk ljudinspelning. Kompakt röstinspelare 142x15mm, diktafon har stereohörlurar för hemlig ljudinspelning. Ljudinspelare - bärbar, ser ut som ett nyckelhänge. Inspelaren drivs antingen via den medföljande USB-kabeln eller via ett uppladdningsbart Li-Polymer-batteri, som när det är fulladdat erbjuder kontinuerlig inspelning av röst och ljud i upp till 58 timmar i WAV-format. De medföljande hörlurarna kan användas för att spela upp ljudfiler. Diskret ljudinspelning var som helst.

Spy Audio call recorder (ljud) - hänge på halsen

Spy Audio call recorder (ljud) - hänge på halsen

Varje inspelning sparas under ett namn med aktuellt datum och tid - detta hjälper till att enkelt hitta en specifik inspelning. Tack vare sin portabla kompakta design kan du alltid enkelt lagra och spela in din röstinspelare som en spionenhet, till exempel i fickan, så att du kan spela in hemliga eller diskreta konversationer eller olika ljuddetaljer. Röstinspelaren är den idealiska mobila brännaren för att fånga ljud över längre avstånd. Enheten erbjuder även en MP3-spelare funktion för dina favoritlåtar, som du kan överföra till enheten via den medföljande USB-datakabeln.

halshängande ljudinspelare

Digital röstinspelare i en elegant nyckelring på 8 GB internminne. Enheten erbjuder 4 funktioner i en - ljudinspelning, mp3-spelare, USB-enhet, automatisk ljudinspelning - startar när en ökad ljudnivå detekteras. Det är en innovativ enhet som kombinerar en elegant design och samtidigt en trevlig design för att använda alla dess funktioner. Den digitala diktafonen gömd i nyckelringen spelar in ljud i högsta kvalitet tack vare brusreduceringen och är därför ett utmärkt komplement till träning, affärsmöten, affärer och andra syften med att spela in konversationer. Det integrerade minnet på 8 GB ger gott om lagringsutrymme för inspelning av långvariga röstinspelningar - upp till 96 timmars inspelning, också tack vare det inbyggda litiumbatteriet, som kommer att fungera för cirka 58 timmars kontinuerlig inspelning.

58h batteritid

Ljudavkänningsfunktionen är viktig - automatisk inspelning startar när ljud spelas in

Inspelaren fungerar även som en MP3-spelare tack vare det integrerade minnet som du kan använda en USB-kabel till för att spela in dina favoritlåtar, eller spela upp inspelade konversationer och sedan lyssna på dem via hörlurar. Olika andra filer kan laddas upp till det integrerade 8 GB-minnet, så pennan utför också den klassiska funktionen som ett bärbart USB-minne. Tack vare sina miniatyrmått är minidiktafonen en bärbar och praktisk inspelningsenhet som kan användas i olika livssituationer, då det också behövs ett oansenligt sätt att spela in ljud.

ljuddetektering - automatisk röstinspelning - spioninspelare

Funktioner:

Börja spela in med en knapp
Röstinspelare
Automatisk inspelningsfunktion vid ljuddetektering
Spelare i MP3-, WMA- och WAV-format
USB-minne med 8GB internminne
Stereo hörlurar

Specifikation:

Ljudinspelningsformat: WAV
Funktioner: ljudinspelning med en knapptryckning, automatisk ljudinspelning, mp3-spelare
Internminne: 8GB
Strömförsörjning: inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri
Inspelningstid (minneskapacitet): upp till 96 timmar
Inspelningstid (batteritid): upp till 58 timmar
Format som stöds för uppspelning: mp3, wav, wma
Frekvens: 48KHZ
Kvalitet: 192KBPS
Svart färg
Mått: 142x15mm

Paket innehåll:

1x digital diktafon
1x hörlurar
1x USB-kabel
1x manual

Kommentarer

Andra produkter