Grossist

Grossist

Om du vill köpa varor från vår butik till grossistpriser måste du vara registrerad i vår e-butik. Logga in enkelt direkt på denna länk - http://www.efeel.co/:user/registration .

Det är nödvändigt att kontakta oss via e-post [email protected] för att komma överens om villkoren för grossistsamarbete (minimumkvantitet, beställningsperiod, belopp för grossistrabatt, etc.).
Efter att vi aktiverat ditt grossistkonto kommer du att ha tillgång till grossistpriser, det betyder att det totala priset för din beställning automatiskt sänks, beroende på storleken på den överenskomna grossistrabatten.

Äger du e-butik eller butik?

Om du äger en klassisk butik eller e-butik och du vill utöka ditt sortiment med produkter från vårt erbjudande, vänligen kontakta oss via e-post till [email protected] . Förutom det breda utbudet av produkter kan vi garantera korta leveranstider, expertråd vid köp av ett professionellt tillvägagångssätt.

Vill du skriva en artikel eller recension om oss och få en ekonomisk belöning?

Är du intresserad av våra produkter? Är du journalist, redaktör eller har en personlig blogg, eller är du aktiv på internetforum? Om du vill skriva en artikel om vårt sortiment eller butik, eller marknadsföra utvalda produkter , tillhandahåller vi allt nödvändigt PR-material (foton, artiklar, etc.). Du kommer att belönas av den överenskomna ekonomiska budgeten.

Om du är intresserad, kontakta oss via e-post [email protected] .

Äger du hemsida och vill ha extra inkomst?

Äger du en webbplats och vill du stötta oss genom att visa våra flash-banners eller annat reklammaterial på din webbplats? Skriv bara till oss om annonsutrymme du kan erbjuda så kontaktar vi dig säkert och förhandlar villkoren.

Vi skulle bli glada om vi kunde byta webbadresslänkar, ikoner eller banners med tematiskt liknande webbplatser.

För ytterligare information du kan behöva kontakta oss via e-post [email protected] eller telefon: + 421 907 211 712.

Företagsadress och faktureringsinformation:

Media Leaders Ltd
Namn SNP 16
974 01 Banská Bystrica
Slovakien

Företags-ID: 46 406 999
VAT ID: SK202 336 8787