Om oss

Företag

Efeel.com är en av de största internetåterförsäljarna av kameror - spion, CCTV, bil, säkerhetskameror. Efeel.com grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Slovakien (Cenral Europa). Vår affärsfilosofi är enkel: ge konsumenter och företag vad de vill ha, när de vill ha det. Vi slutar aldrig att förbättra vår verksamhet i världsklass genom att sätta våra kunder – och deras behov – först.

Media Leaders Ltd. innehar ett internationellt erkänt kvalitetsledningssystemcertifikat ISO 9001:2015
Klicka för mer info
iso certifikat 9001:2008

Produkter

Vi erbjuder våra kunder hundratals produkter, och vår lista över produktkategorier och produkterbjudanden växer för varje dag. Efeels kunder vet att de får de bästa priserna och exklusiva erbjudandena på ett stort utbud av produkter som säkerhetskameror, CCTV-kameror, bilkameror, spionkameror och många fler.

Våra goda relationer med alla större leverantörer gör att våra kunder alltid hittar specialerbjudanden på heta produkter från varje produktsektion. Och för att hjälpa våra kunder att välja rätt produkter gör vi det enkelt att hitta tillgänglighet, priser, recensioner och betyg.


Service

På Efeel.com har vårt fokus alltid varit att hjälpa kunder att spara tid och pengar. Det är därför vi har investerat i att bygga en webbplats som gör det möjligt för dem att säkert hantera sina konton utan ingripande. Det är den bemyndigande, 24/7 självbetjäningsmetod som säkerställer att vi håller våra kunder nöjda och våra priser konkurrenskraftiga .