Spionklocka till hands med FULL HD-kamera + WiFi

Produkt kod: 10-582 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 700 kr
Pris inkl. MOMS 2 040 kr
- +

Produktbeskrivning Spionklocka till hands med FULL HD-kamera + WiFi

Digital spionklocka till hands med FULL HD-kamera och WiFi-stöd. Högteknologisk kombination av moderna klockor och spionkameror. Spion digital klocka med stöd för micro sd 256 GB , diskret inspelning med en knapp. Denna snygga sportklocka kan spela in video i FULL HD-upplösning på 1080 pixlar. De är lätta och extremt oansenliga. Videon lagras på ett micro SD-kort upp till 256 GB . Spionklockan är svart med en elegant look som passar vilken outfit som helst . Tack vare den låga vikten och olika armband som ingår i paketet kan du fästa dem var som helst, till exempel även som ett halsband.

Hand Spy-klocka digital med FULL HD-kamera och WiFi-stöd

skrov hd-kamera i klockan

Denna eleganta klocka passar för alla tillfällen och outfits. Oavsett om du äter dem på middag med vänner, på jobbet eller använder dem för utomhusaktiviteter. Däremot innehåller de en oansenlig spionkamera som du kommer att ha till hands var som helst och när som helst och spela in underbara ögonblick eller viktig information. Denna spionklocka är en högteknologisk kombination av en modern klocka och en dold spionkamera med FULL HD-upplösning.

spionkamera i digital klocka

Det inbyggda batteriet med en kapacitet på 350mAh laddas med en mikro-USB-kabel. Batteritiden är upp till 120 minuters videoinspelning , med wifi avstängt. Tack vare Wi-Fi-anslutningen och mobilapplikationen kan du ansluta denna klocka till din smartphone . Genom applikationen kan du styra kameran, se livestream, se och överföra filer. Applikationen fungerar med operativsystemen Android och iOS.

wifi spionklocka med kamera

Klockan kan skapa ett eget wifi-nätverk, som du kan ansluta till via din mobiltelefon via en applikation tillgänglig för Android och iOS - som gör att du kan se LIVE-bilden från kameran i realtid . Det är även möjligt att ladda ner bilder och filmer via applikationen – då du inte behöver koppla klockan manuellt till en PC.

sportklocka med digitalkamera

Sportklockor med kamera är idealiska för vardagskläder, men även för sportaktiviteter etc.

digital klocka - spionkamera i full hd

Specifikation:

Material: plast
Videoupplösning: Full HD1920x1080 pixlar
Videoformat: MOV
Videokodning: H.264
Internminne: nej
Micro SD-kortstöd: ja, klass 10, max. 256 GB
Wi-Fi: ja
Skärmstorlek: 1" tum
Mobilapplikation: ja, kompatibel med Android och iOS
Laddning: med en mikro-USB-kabel, DC-5V 1A
Batteri: 350mAh, inbyggt, uppladdningsbart
Uthållighet: upp till cirka 120 minuter

Paket innehåll:

1x Klocka med kamera
1x Micro USB-kabel
1x armband på handen
1x Klämma på kläderna
1x hängsmyckehållare
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter