Billaddare 2x USB med GPS-locator + röstövervakning

Produkt kod: 09-051 Jag har en fråga
Tillverkare PROFIO
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 000 kr
Pris inkl. MOMS 1 200 kr
- +

Produktbeskrivning Billaddare 2x USB med GPS-locator + röstövervakning

Billaddare 2x USB med GPS locator + röstövervakning . Laddaren är kompatibel med alla fordon på marknaden , eftersom den är ansluten till tändaren i bilen. Det kommer att ge tillräcklig realtidsinformation om det övervakade fordonet. Vid första anblicken ser den ut som en klassisk billaddare, men den döljer GPS-locatorn. Enhetens kompakta och snygga design smälter perfekt in i ditt fordons interiör och du behöver därför inte oroa dig för att den ska avslöjas.

Med denna billaddare kommer du inte ha problemet med att hitta ditt fordon, om du lånar det till din vän eller ditt barn, så slipper du oönskade känslor och rädsla eller oro, oavsett om besättningen är i bilen är okej. Enheten levereras med en fritt tillgänglig "TrackSolid"-applikation (iOS, Android) för din mobiltelefon, med vilken du kan spåra den aktuella platsen för fordonet där billaddaren är placerad, och även du kommer att få en översikt över varningarna .

gps locator i bilen i billaddare

Enkel installation

De flesta enheter på marknaden för GPS-lokatorer har en mycket komplicerad installation. Du behöver inte oroa dig, eftersom ingen installation krävs med denna modell. Anslut bara billaddaren till cigarettändaren i bilen och du kan börja använda alla dess funktioner.

GPS-locator i billaddarinstallation

SOS nödsamtal

I nödfall kan du trycka på motsvarande SOS-knapp i 3 sekunder för att aktivera larmet. Enheten skickar sedan ett SMS till standardmobilnumret och kommer även att ringa det tills samtalet tas emot.

gps tracker nödläge SOS-knapp

Röstövervakning

Efter att ha skickat kommandot "Monitor" till enheten via SMS, kommer enheten att svara "OK" och sedan slå standard SOS-mobilnumret. Efter att ha tagit emot ett samtal kommer personen på SOS-numret att kunna höra vad som händer runt billaddaren eller insidan av fordonet. Under lyssning producerar enheten inga ljud- eller ljussignaler och därför är det en total oobserverad lyssning.

gps locator billaddare med röstövervakning

Detektering av fordonsstatus

Enheten stöder detektering av fordonsstatus, oavsett om den är på eller av. Om en obehörig person har startat fordonet utan din vetskap får du omedelbart ett meddelande till din telefon.

detektering av fordonsstatus för multibilladdare

Larm för låg batterinivå

Billaddaren har ett inbyggt 130 mAh litiumbatteri och kan därför fungera även efter att ha tagits ur tändningen. När batteriet sjunker till 10 % kommer enheten att skicka ett varnings-SMS "Varning! Batteriet är lågt, ladda det i tid!" till standard SOS-mobilnummer. Om batteriet kommer att vara mindre än 1%, nästa textmeddelande "Varning! Batteriet är för lågt, strömmen kommer att stängas av automatiskt".

GPS-locator i billaddarens batteri

Överfartslarm

Om fordonet rör sig med en högre hastighet än gränsen kommer enheten att skicka SMS till standardmobilnumret.

billaddare med GPS-lokaliseringshastighetsdetektering

Ljudlarm

Om det inspelade ljudet runt billaddaren överstiger 70 dB kommer enheten automatiskt att meddela dig genom att ringa till standardmobilnumret. Billaddaren med GPS-locator är därför en idealisk lösning för att skydda ditt fordon.

GPS-lokaliseringsljudlarmdetektering

Funktioner:

USB billaddare med GPS locator
Varning vid ljud över 70 db
Lyssning av fordonets interiör via telefonsamtal
Integrerat batteri, som säkerställer dess funktionalitet även när det tas bort från tändaren
SOS-knapp

Specifikationer:

Batteri: 3,7V/130 mAh litium
Nätverksanslutning: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB-utgång: 5V
Driftspänning: 9-15 V DC
Arbetstemperatur: -20 ~ 60° C i fordonet
Max luftfuktighet: 5% - 95%
Mått: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Vikt: 81 g

Paketet innehåller:

1x Billaddare med GPS tracker
1x Användarguide

Kommentarer

Andra produkter