DOD LS470W bil DVR - överlägsen modell

Produkt kod: 55-021 Jag har en fråga
Tillverkare DOD
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 2 790 kr
Pris inkl. MOMS 3 348 kr
- +

Produktbeskrivning DOD LS470W bil DVR - överlägsen modell

DOD LS470W bil DVR - överlägsen modell av bilkamera du kan köpa online till ett bra pris. Produkt i lager redo att beställa.​ FULL HD, GPS-logger 10x snabbare uppdateringar, 150° betraktningsvinkel, 7G glaslins, ISO upp till 12800, WDR 2.0.

DOD LS470W kameramodell är den direkta efterföljaren till DOD LS460W ( årets bästa bildvr 2015) och representerar för närvarande det bästa av samtida utbud av bilkameror i bilar på den globala marknaden. Det bevisas inte bara av använd teknik, utan främst med tillfredsställelse av förare som aktivt använder den här kameran. Dess pris är relativt högre, men erbjuder överlägsen teknik och producerar de register som faktiskt kan användas även som bevis på olyckor. Med den här kameran kan du vara säker på att du alltid kan läsa registreringsskylten för det fordon som skadade eller hotade ditt fordon. Uppfyller kriterierna för tekniska standarder och kan användas i fordonet.

Absolut nyhet DOD LS470W   i jämförelse med den äldre modellen disponerar DOD LS460W med Sony Exmor-sensor med en ny avancerad WDR 2.0-teknik som ökar ljuskänsligheten upp till ISO 12800 (DOD LS460W endast upp till 3200). Den är utrustad med en ny 150° vidvinkel utan distorsion (DOD LS460W 140° vinkel). 7G glaslins - en kombination av sju lager glas, ger en fantastiskt ljus, klar och oförvrängd bild (DOD LS 460W - 6G glaslins). Den har en 10x Speed ​​​​GPS-processor, den snabbaste bil-GPS-tekniken säkerställer exakt spårning av fordonshastighet och ultrasnabb GPS-position för din resa (DOD LS460W - 5x Speed ​​​​GPS-processor). Kameran kommer med en helt ny omdesignad och förbättrad mjukvara för PC - DOD GPS 2.0-spelare (DOD LS460W - DOD GPS 1.6-spelare). Funktionen Parkering har också lagts till - övervakning under parkering när kameran kommer att upptäcka rörelser av föremål framför kameran och automatiskt fångar posterna.

  Den nya mästaren kommer just nu - kameran DOD LS470W !!!

dod ls470w kampanj

Kameran kan enkelt fästas på vindrutan med hjälp av en sugkopp med hållare, som enkelt sätts på kameran. Inbyggd G-sensor för automatisk start av filskydd vid kollision, nödbromsning eller när bilen lutar, kommer automatiskt att skydda alla aktuella och lagrade videofiler. Den ger FULL HD-videokvalitet med upplösning upp till 1920x1080. Den har en 2,7" TFT LCD 16:9-skärm för enkel visning och videoinställningar. Den breda 150° betraktningsvinkeln registrerar händelserna framför fordonet och på båda sidorna, den automatiska kalibreringen av tiden med hjälp av GPS, HUD- kompassdisplay , HUD- hastighetsvisning. Du kommer säkert att uppskatta funktionen hos GPS Logger, registreringen av din åktur (GPS-plats, aktuell hastighet). Du kan se dina videor på din PC med hjälp av den medföljande programvaran. Idealisk för företag att kontrollera körpersonal eller professionella förare etc. Kameran kan anslutas till en strömkälla 12/24V så användning är möjlig utan problem, inte bara i personfordon utan även i andra fordon, till exempel lastbilar eller bussar.

DOD LS470W stöder nu ultrahög känslighet på ISO 12800. Det utökade omfånget ökar klarheten hos objekt som rör sig snabbt på natten. Kameran kan nu fånga fler detaljer under extremt svaga ljusförhållanden.

ISO 12800 dod ls470w

F1.6 objektiv med stor bländare - ju större bländare, desto kraftfullare prestanda i svagt ljus! Sony Exmor-sensorn förbättrar förmågan till ljusöverföring under svaga ljusförhållanden, vilket gör att du kan fånga fantastiskt skärpa och utmärkt mörkerseende.

Objektiv F1.6 dod ls470w

Inbyggd 10x hastighet GPS-processor, den senaste tekniken för bil-GPS säkerställer exakt spårning av fordonshastighet och ultrasnabb GPS-position för din resa i realtid. För närvarande är det den snabbaste GPS-uppdateringen som används i bilkameror.

10 GPS-uppdateringar dod ls470w

2,7 tum 16:9 widescreen LCD-skärm. Kameran har en stor bredbildsskärm som ger en tydlig och tillräckligt stor bild lämpad för visning av inställningar och uppspelning av videor direkt på kamerans skärm.

2,7" LCD-skärm

Den nya versionen av DOD GPS Player 2.0 med förbättrat användargränssnitt är ännu tydligare. Visar FULL HD-videoinspelningar med data i realtid såsom fordonshastighet, GPS-koordinater, överbelastning, etc. När den är ansluten till internet visas fordonets nuvarande position på Google Maps.

DOD gps-spelare 2.0

Visning av detaljer (vattenstämpel) på videon. När det händer en olycka eller andra väghändelser låter den här funktionen dig omedelbart kontrollera fordonets plats (GPS-koordinater), fordonshastighet eller exakt datum och tid för inspelningen. Och detta kommer att stärka bevisens trovärdighet vid bevis på ansvar.

vattenstämpel dod ls470w

Avancerad 7G glaslins - en kombination av sju lager glas, det är en sofistikerad 7G skarp lins. Tack vare ljusets exakta väg ger den en fantastiskt ljus, klar och oförvrängd bild.

dod ls470w 7 g linser

150° bred betraktningsvinkel. Kameran är utrustad med ett ultravidvinkelobjektiv, vilket förbättrar omfånget för bildinspelning, eftersom panoramavyn på framsidan av fordonet fångar alla sidor utan förvrängning (dvs. oförvrängd bild).

150 ultra vidvinkel dod ls470w

Bananalysen är en ny funktion för att beräkna avstånd, tid och medelhastighet för din resa från punkt A till punkt B. Du kan till exempel identifiera den kortaste eller snabbaste vägen från ditt hem till jobbet utifrån data från en analys av vägen. Det är ett mycket ekonomiskt och praktiskt sätt att spara tid och bränsleförbrukning.

sökvägsanalys dod ls470w

Den nya avancerade teknologin WDR 2.0 - Fantastisk video i alla ljus och balanserad exponering under alla förhållanden. Ger ljusare nattbilder och minskar stark exponering av ljus för att nå den vackraste bilden.

WDR-teknik dod ls 470W

Automatisk kalibrering av tiden , oberoende av manuell justering av tiden. Med inbyggd 10x GPS-hastighetsprocessor kan den indikera den lokala exakta kalibrerade tiden och automatiskt lagra den i kamerans minne.

HUD kompass dod ls470w

HUD hastighet och kompass display. Enheten kan indikera vilken riktning du är på väg. Och tack vare 10x snabbare GPS-uppdatering ger exakt övervakning av den faktiska fordonshastigheten.

hud display dod ls470w

G-sensor dataskydd vid påverkan. Vid en krock, olycka, nödbromsning eller när bilen lutar kommer den automatiskt att skydda alla aktuella och lagrade videofiler. Genom denna funktion kommer de viktiga filerna inte att raderas eller skrivas över vid inspelning i en tidsslinga.
g-sensor dod ls470w
Manuellt SOS-skydd. I nödfall tillåter användare att skydda befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen, vilket sparar en fil från en inspelningsslinga och förhindrar att den skrivs över av en annan fil.
sos manualna skydd dod ls470w
Övervakning vid parkering. Slå på den här funktionen med konstant strömförsörjning, så kommer kameran att upptäcka rörelser av föremål framför kameran. När kameran utvärderar att det inte finns någon rörelse framför fordonet stänger den automatiskt av videoinspelningen. Denna funktion är lämplig för att skydda fordon eller mot att stjäla saker.
övervakning parkering dod ls470w

Produktspecifikationer:


Videoupplösning: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Sensor: SONY Exmor CMOS
Vidvinkel: 150° ultravidvinkellins
Objektiv bländare: f 1,6
ISO-känslighet: upp till 12800
LCD-skärm: 2,7" 16:9 widescreen
Videoformat: H.264 MOV
Stöd: Micro SDHC Class 10 minneskort (stöd upp till 32GB)
Ljud: Inbyggd mikrofon/högtalare
Batteri: Inbyggt högkapacitets 3,7 V litiumbatteri 200mAh
Effekt: 5V 1,5A
Mått: 112,6 (L) x 61 (B) x34,3 (H) mm
Vikt: 100 g

Inkluderade tillbehör:

1x Professionell bilkamera DOD LS470W
1x billaddare
1x Hållare
1x sugkopp
1x CD med DOD GPS Player 2.0
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter