DOD LS475W+ Bil DVR med FULL HD 60fps + GPS

Produkt kod: 55-037 Jag har en fråga
Tillverkare DOD
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 3 600 kr
Pris inkl. MOMS 4 320 kr
- +

Produktbeskrivning DOD LS475W+ Bil DVR med FULL HD 60fps + GPS

TOP bilkamera DOD LS475W+ med FULL HD 60fps + GPS-logger med 10x snabbare uppdatering, 145° synvinkel, 6G glasobjektiv, ISO upp till 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W+ är den direkta efterföljaren till DOD LS470W+ och tillhör de senaste DOD-kamerorna. Den nya DOD LS475W+ fortsätter i den populära LS470W-serien med kameror och tar nu ytterligare ett steg framåt och lägger till ett antal unika funktioner. FULL HD-upplösning 1920x1080P vid 60fps (bilder per sekund) , upp till 128 GB micro SD-stöd (standardkameror upp till 32GB) där kan lagras upp till 18 timmars inspelning, upp till 900mAh batteri , bred betraktningsvinkel på 145° och stor 3" TFT LCD-skärm 16:9. Den är utrustad med den helt nya SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291-sensorn som erbjuder ett revolutionerande nattläge även i totalt mörker!

En förstklassig videokamera som kommer att tillfredsställa även de mest krävande kunderna.

Ls475w bil dvr + parkeringsläge

DOD LS475W+ har H.264-bildkomprimering, MOV -fil , dataström ca. 20 Mbps. En minut vid upplösning 1080p 60fps video är ca. 150 MB. Du kan vända bilden 180° (kameran kan monteras "nedåt huvudet"). Den har ett mycket användbart tillägg - ett justerbart cirkulärt polariserande filter som effektivt reducerar reflekterat ljus.

Tekniskt sett är detta "nästa generations" bilkamera - med de senaste teknologierna (optik, mikrochips, funktioner) som bilmarknaden erbjuder.

Certifierad videokamera för användning i hela EU (dvs. i Österrike, Tyskland och andra medlemsländer). De uppfyller kriterierna för tekniska standarder och kan användas i fordonet.

SONY STARVIS Sensor - (Stjärnsynlighet eller synlighet i ljuset av stjärnor)6G glaslins - en kombination av sex lager av glas, ger en fantastiskt ljus, ren och oförvrängd bild. Den har en GPS-processor med 10x hastighet, den snabbaste GPS-bilteknologin säkerställer exakt spårning av fordonshastighet och ultrasnabba GPS-positioner för din väg. Paketet kommer med en helt ny omdesignad och förbättrad programvara på din PC - DOD GPS 2.0-spelare.

En stor fördel är den förbättrade nya generationens parkeringslägessystem som börjar spela in 15 sekunder innan det upptäcker rörelse. Detta kommer att säkerställa att du har ett register över vad som hände från början till slutet. När du fortsätter köra växlar kameran tillbaka till inspelning i loop-läge.

Ledande på marknaden för bilsäkerhet och övervakning

Ls475w+ parkeringsläge för dod-kamera

Kameran kan enkelt fästas på vindrutan genom att använda en sugkopp med hållare som fästs i kameran på ett enkelt sätt. Bred 145° betraktningsvinkel fångar händelser framför fordonet och på sidorna, automatisk tidskalibrering med GPS. Du kommer också att uppskatta GPS-loggningsfunktionen för ditt körrekord (GPS-plats, aktuell hastighet). Du kommer att kunna se videor på din PC med den medföljande programvaran. Idealisk för företag att kontrollera körning av personal, yrkesförare. Kameran kan anslutas till en 12/24V strömkälla, så det är möjligt att använda den förutom bilen även för andra fordon, lastbilar eller bussar. Vid en olycka, en kraftig inbromsning eller en lutning av bilen har kameraset G-sensorfunktionen som skyddar filerna mot stöten. Dessutom, i en nödsituation kan användare manuellt skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen. Kameramenyn är också tillgänglig på slovakiska.

De nya modellerna av bilkameror DOD LS475W+, LS500W och RC500S+ är för närvarande toppen av utbudet av svarta lådor på världsmarknaden.

Det bevisas inte bara av använd teknik, utan främst med tillfredsställelse för förare som aktivt använder dessa kameror. Deras pris är relativt sett högre, men de erbjuder toppteknik och gör skivor som också kan användas som bevis vid olyckan . Med dessa kameror är inte möjligt, att du inte kan läsa registreringsskylten på fordonet som har skadat eller hotat dig.

Stöd för upp till 128 GB micro SD-kort (ca 18 timmars inspelning)

Ls475w+ kamera av den senaste generationen

Produktfunktioner:

Utmärkt FULL HD-upplösning 1080p vid 60 fps
Reducering av rörelseoskärpa
Utökat ISO-intervall upp till ISO 12800
Avancerad WDR 2.0-teknik - fantastisk video i alla ljus
Justerbart cirkulärt polariserande filter
Parkeringsövervakning

1080p @ 60fps kinematisk videoinspelning
Det erbjuder användarna en stabiliserad och kontinuerlig videoinspelning vid 1080P med 60 bilder per sekund, vilket ökar mängden detaljer vad du kan se.

Ls475w+ full hd-upplösning

Reducering av rörelseoskärpa
Andra förare kör för fort och deras registreringsnummer kanske är borttvättade i videon? Teknik för minskning av rörelseoskärpa används för att öka klarheten hos objekt som rör sig snabbt.

dod Ls475w+ reduktion av suddig bild

Utökat ISO-intervall upp till 12800
DOD LS475W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med förbättrad känslighet inte bara i normal belysning utan även under dåliga ljusförhållanden. Förbättrad räckvidd ökar ljusstyrkan för föremål som rör sig snabbt på natten. Kameran kan nu fånga ännu fler detaljer i extremt svaga ljusförhållanden.

dod Ls475w+ iso 12800

Avancerad WDR 2.0-teknik
Fantastisk video i alla ljus och balanserad exponering i alla förhållanden. Gör nattbilder ljusare och minskar ljusexponeringen för att få den vackraste bilden.

dod ls475w+ wdr-teknik

Stor f/1.6 bländare, hög prestanda i svagt ljus
Stor bländare reflekterar mängden ljus som faller på sensorn när du fotograferar. Ju större bländaren är (mindre siffra f), desto mer ljus kommer att fångas i kamerasensorn. Med den bredaste bländaren, som är 66 % större än konkurrenterna på marknaden, ger DOD-kameror den skarpaste bilden.

dod ls475w+ främre och bakre bländare f/1.6

6G skarp glaslins
Den skarpa linsen med 6 element, gjord av sex lager glas, ger en fantastisk, ren och oförvrängd bild

dod ls475w+ 6G glasobjektiv

Vid synvinkel 145°
Bildfångst med en bred betraktningsvinkel på 145° för optimal täckning och klarhet. Den främre kameran är utrustad med ett extremt vidvinkelobjektiv, som förbättrar inspelningsområdet, eftersom panoramavyn av fordonets front fångar alla sidor utan förvrängning (så ingen förvrängd bild).

dod ls475w+ bred betraktningsvinkel

Justerbart cirkulärt polariserande filter - reducerar effektivt reflekterat ljus
Det justerbara filtret eliminerar bländningen av vindrutan och ökar samtidigt mättnaden. Minskar oönskade reflektioner och överdriven exponering eller polariserande effekter för att säkerställa bilden av högsta kvalitet och skydda din lins.

dod ls475w+ polarisationsfilter

Stor 3" LCD-skärm
Stor 3" 16:9 widescreen-skärm - kameran har en stor widescreen-skärm, som erbjuder en ljus och stor skärm som lämpar sig för visning av inställningar och uppspelning av videor direkt på kamerans skärm.

dod ls475w+ 3 tums skärm

Högpresterande batteri
Högpresterande Li-ion batteri 900mAh (DOD LS470W+ har 650mAh). I avsaknad av strömförsörjning ökar det övervakningstiden (parkeringsläge) och ger därmed mer skydd.

dod ls475w+ kraftfullt batteri

Parkeringsövervakning
Du kommer att vara nöjd med denna parkeringsövervakning även när du parkerar och lämnar bilen. Förbättrat parkeringsläge , som startar automatiskt 10 minuter efter att du lämnat fordonet. När du fortsätter att köra växlar kameran tillbaka till inspelningsläget i slingan. Med SONY STARVIS-sensorn kan du också njuta av det revolutionerande mörkerseendet för den främre kameran och även i totalt mörker.

dod ls475w+ parkeringsövervakning

Vid rörelsedetektering av främre eller bakre kamera , eller vid krock, startar den inspelning av video och låser filen. Videokameran börjar spela in i 15 sekunder innan rörelsen upptäcks eller stöten, vilket säkerställer att du kommer att ha en registrering av vad som hände från början till slutet. Villkoret är att kameran måste drivas via ett bilbatteri med hjälp av en uppsättning kablar för permanent installation i DOD DP4.

GPS-processor med 10 Hz hastighet

Integrerad med den snabbaste 10Hz hastighet GPS, loggar mer exakta data om fordonets plats och hastighet. Låter dig spela in din rutt på en karta medan du tittar på videorna i DOD-spelaren. För närvarande är det den snabbaste GPS-uppdateringen som används i videokameror.

dod ls475w+ 10x gps-processor

DOD GPS-spelare v2.0
Den nya versionen av DOD GPS Player 2.0 med förbättrat användargränssnitt är till och med med bättre tydlighet. Den visar videoinspelningar i FULL HD med realtidsdata som fordonshastighet, gps-koordinater, överbelastning. Internetanslutningen visar fordonets aktuella plats på Google maps.

dod gps-spelare

Detektering av hastighetsradar
Systemet påminner dig om att du är nära platsen med hastighetsbegränsning och där en radar kan placeras, så att du kan sakta ner. Undvik fällor och ha alltid din körning under kontroll.
* För närvarande stöder systemet följande länder: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering av tid och datum
Automatisk tidskalibrering, oberoende av manuell tidsjustering. Med en inbyggd 10x hastighet GPS-processor kan den kalibrera lokal tid exakt och automatiskt lagra den i kamerans minne.
Väganalys
Det är en ny funktion för att beräkna avstånd, tid och medelhastighet för din rutt från punkt A till punkt B. Du kan till exempel hitta det kortaste eller snabbaste sättet att arbeta från ditt hem, baserat på data från väganalys. Det är ett mycket ekonomiskt och praktiskt sätt att spara tid och bränsleförbrukning.
G-sensor skydd mot stötar
Vid en olycka, nödbromsning eller lutning av en bil skyddar den automatiskt alla lagrade och aktuella uppgifter. Med den här funktionen kommer filer inte att raderas eller skrivas över, inte ens vid inspelning i en tidsslinga.

Manuellt fillås - SOS-skydd
I nödfall tillåter det användare att skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen, vilket håller filen från inspelningsslingan och skyddar mot att skrivas över av andra filer.

Automatisk inspelning och avstängning
Efter att fordonet har startat börjar kameran automatiskt spela in. När du stänger av motorn stängs kameran av automatiskt utan att trycka på någon knapp.

Slinginspelning - Cyklisk inspelning
När lagringsutrymmet på det isatta microSD-kortet är fullt kan det automatiskt skriva över äldre filer med nya, så att filerna ständigt raderas om.

Lösenordsskydd
När du har ställt in ditt lösenord kan du hindra andra från att radera dina videor eller foton. Detta är en mycket användbar funktion för företag som har sina egna förare.

Stöder 128GB Micro SD-kort
4x högre minneskompatibilitet jämfört med äldre kameramodeller, stöder upp till 128 GB micro SD med över 18 timmars inspelning.

Specifikationer:

Videoupplösning: 1920x1080 @ 60fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkelobjektiv: 145°
Bländare: f/1,6
ISO-känslighet: upp till ISO 12800
Skärm: 3" TFT LCD 16:9
Videoformat: MOV
Inspelningsmedia: Micro SDHC/SDXC Class 10 (upp till 128 GB stöd)
Ljud: Mikrofon och högtalare (mono) ingår
Batteri: litiumbatteri med 3,7V 900mAh kapacitet
Ineffekt: 5V 1A
Storlek: 112,6 (D) x 71,9 (B) x 36,4 (V) mm, (4,4" x 2,8" x 1,4")
Vikt: 145g
Drifttemperatur: -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Medföljande tillbehör:

1x Profi bilkamera DOD LS475W+
1x billaddare 12-24V (4M förlängningskabel)
1x Ledhållare
1x CPL-filter
1x manuell

dod ls475w+ tillbehör

Kommentarer

Andra produkter