DOD LS500W dubbel bilkamera FULL HD 1080P + GPS

Produkt kod: 55-038 Jag har en fråga
Tillverkare DOD
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 3 600 kr
Pris inkl. MOMS 4 320 kr
- +

Produktbeskrivning DOD LS500W dubbel bilkamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dubbel bilkamera FULL HD 1080P + GPS. Den levereras med en Sony STARVIS bildsensor, 6G glaslins och ISO upp till 12800 . DOD LS500W är en av de första DOD-kamerorna med FULL HD 1080p videokamera som ger fullfjädrad video med oöverträffad kvalitet på båda kamerans kanaler med en inspelningsfrekvens på 30 fps.

Den fångar FULL HD 1080p HD-videoinspelningar GPS 10Hz , disponerar med ett parkeringsläge och H.264-bildkomprimering , MOV-fil, en dataström ca. 15 Mbps för varje kanal. En minut vid upplösningen 1080p 30fps video från en kanal är ca. 110 MB. Stöder micro SD upp till 128 GB.

ls500w bilkamera

Videokameran har också en ISO-känslighet på upp till 12800 för utmärkt fotografering av under svagt ljus och nattvideo. Inbyggd 10 Hz GPS-processor låter förare fånga exakt hastighet och position. DOD LS500W-burken styrs enkelt via tryckknappar och en tydlig 2,7" LCD-skärm . Kameramenyn är på slovakiska språket.

DOD LS500W kameramodell i jämförelse med modellen DOD RC500S är utrustad med LCD 2,7" litiumbatteri med en kapacitet på 180mAh (DOD RC500S har en superkondensator). Å andra sidan har DOD RC500S en funktion WiFi-anslutning via app på din smartphone eller surfplatta och ett CPL-polariserande filter. Andra parametrar och funktioner hos kamerorna DOD LS500W och RC500S är desamma.

Kamerauppsättningen har en vidvinkellins på upp till 145° främre kamera och 140° bakre kamera, vilket gör att du kan ha en riktigt vidvinkelvy runt din bil och närma dig fiskögonparametrarna. Användningen av den bakre kameran är valfri, den främre kameran kan också användas separat . När det gäller rent optiska parametrar är DOD LS500W ekvivalent med DOD RC500S (och vice versa). Det finns också ett alternativ för 180-graders vridning av bilden för främre och bakre kamera (kameran kan monteras "nedåt huvudet"). Inbyggt litiumbatteri med en kapacitet på 180mAh.

Certifierad videokamera för användning i hela EU (dvs. i Österrike, Tyskland och andra medlemsländer). De uppfyller kriterierna för tekniska standarder och kan användas i fordonet.

Den främre kameran är utrustad med den helt nya SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som erbjuder revolutionerande nattläge även i totalt mörker!

Sony starvis sensor dod kamera

Tekniskt sett är detta "nästa generations" bilkamera - med de senaste teknologierna (optik, mikrochips, funktioner) som bilmarknaden erbjuder.

DOD LS500W är ett av de bästa kamerasystemen med dubbla främre och bakre kameror.

Det är ditt vaktsystem under dag och natt 24/7.

Du kan fästa den främre kameran efter behov av sugkoppen eller klisterhållaren. Den bakre kameran med en kompakt storlek på endast 7,5 cm fästs med en 3M-hållare med tejp. Kabelanslutningen mellan kamerorna är ca 5,5 m lång. DOD LS500W kan anslutas till en 12/24V strömförsörjning, så det är möjligt att använda den förutom bilen även för andra fordon, lastbilar eller bussar. Den främre kameran är även lätt att fästa på bilens vindruta med en 3M självhäftande hållare som enkelt fästs på kameran.

Stöd för upp till 128 GB micro SD-kort (cirka 18 timmars inspelning från båda kamerorna - 9 timmar för en kanal)

dod dubbel bilkamera med gps

Inspelningen spelas in från båda kamerorna och kombineras med en hög ISO-känslighet på upp till 12800 så att du kan övervaka bilens omgivning även under dåliga ljusförhållanden, denna funktion är en betydande säkerhetsbonus när du övervakar din bil under din frånvaro. En stor fördel är den förbättrade nya generationens parkeringslägessystem som börjar spela in 15 sekunder innan det upptäcker rörelse. Detta kommer att säkerställa att du har en registrering av vad som hände från början till slutet från båda kamerorna framför och bakom fordonet. När du fortsätter köra växlar kameran tillbaka till inspelning i loop-läge.

Ledande på marknaden för bilsäkerhet och övervakning

Parkeringsmodd för dod-kameror

Videokameran stöder micro SD-kort upp till 128 GB (standardkameror upp till 32 GB). Vid en olycka, en kraftig inbromsning eller en lutning av bilen har kamerasatsen G-sensorfunktionen som skyddar filerna mot stöten. Dessutom, i en nödsituation kan användare manuellt skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen. Bilkameraset i FULL HD med avancerad WDR 2.0-teknik och WiFi-anslutning är din pålitliga följeslagare på vägarna.

Produktfunktioner:
  • Dubbel 1080p HD-videoinspelning
  • Utökat ISO-intervall till ISO 12800
  • G-sensor skydd av filer
  • SOS-funktion - Låsfunktion
  • Parkeringsövervakning
  • Avancerad WDR 2.0-teknik
  • Ultralätt objektiv med f/1.6 bländare
  • Stöder 128GB Micro SD-kort
Dubbel FULL HD 1080p videoinspelning
Fram- och bakvyn av ditt fordon spelas in i 1080p-kvalitet i hög FULL HD-upplösning. Dessutom tas bilden med den ultravida betraktningsvinkeln på 145° främre kamera, 140° bakre kamera för totalt skydd.
Ls500w kamera full hd-upplösning
Utökat ISO-intervall upp till 12800
DOD LS500w har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med förbättrad känslighet inte bara i normal belysning utan även under dåliga ljusförhållanden. Förbättrad räckvidd ökar ljusstyrkan för föremål som rör sig snabbt på natten. Kameran kan nu fånga ännu fler detaljer i extremt svaga ljusförhållanden.
Ls500w kamera iso 12800
Avancerad WDR 2.0-teknik
Fantastisk video i alla ljus och balanserad exponering i alla förhållanden. Gör nattbilder ljusare och minskar ljusexponeringen för att få den vackraste bilden.
ls500w kamera wdr-teknik
Stor f/1.6 bländare, hög prestanda i svagt ljus
Stor bländare reflekterar mängden ljus som faller på sensorn när du fotograferar. Ju större bländaren är (mindre siffra f), desto mer ljus kommer att fångas i kamerasensorn. Med den bredaste bländaren, som är 66 % större än konkurrenterna på marknaden, ger DOD-kameror den skarpaste bilden.
Ls500w främre och bakre bländare f/1.6
6G skarp glaslins
Den skarpa linsen med 6 element, som är gjord av sex lager glas, ger en fantastisk, ren och oförvrängd bild.
Ls500w kamera 6g glasobjektiv
Vidvinkelvy på 145°
Bildfångande vid en vid betraktningsvinkel på 145° för optimal täckning och klarhet. Den främre kameran är utrustad med ett extremt vidvinkelobjektiv, som förbättrar inspelningsområdet, eftersom panoramavyn av fordonets front fångar alla sidor utan förvrängning (så ingen förvrängd bild).
Ls500w vidvinkelvy
Parkeringsövervakning
Du kommer att vara nöjd med denna parkeringsövervakning även när du parkerar och lämnar bilen. Förbättrat parkeringsläge , som startar automatiskt 10 minuter efter att du lämnat fordonet. När du fortsätter att köra växlar kameran tillbaka till inspelningsläget i slingan. Med SONY STARVIS-sensorn kan du också njuta av det revolutionerande mörkerseendet för den främre kameran och även i totalt mörker.
Ls500w parkeringsövervakning
Vid rörelsedetektering av främre eller bakre kamera , eller vid krock, startar den inspelning av video och låser filen. Videokameran börjar spela in i 15 sekunder innan rörelsen upptäcks eller stöten, vilket säkerställer att du kommer att ha en registrering av vad som hände från början till slutet. Villkoret är att kameran måste drivas via ett bilbatteri med hjälp av en uppsättning kablar för permanent installation i DOD DP4.
GPS-processor med 10 Hz hastighet
Integrerad med den snabbaste 10Hz hastighet GPS, loggar mer exakta data om fordonets plats och hastighet. Låter dig spela in din rutt på en karta medan du tittar på videorna i DOD-spelaren. För närvarande den snabbaste GPS-uppdateringen som används i videokameror.
Ls500w bil dvr gps-processor
DOD GPS-spelare v2.0
Den nya versionen av DOD GPS Player 2.0 med förbättrat användargränssnitt är till och med med bättre tydlighet. Den visar videoinspelningar i FULL HD med realtidsdata som fordonshastighet, gps-koordinater, överbelastning. Internetanslutningen visar fordonets aktuella plats på Google maps.
dod gps-spelare 2.0
Detektering av hastighetsradar
Systemet påminner dig om att du är nära platsen med hastighetsbegränsning och där en radar kan placeras, så att du kan sakta ner. Undvik fällor och ha alltid din körning under kontroll.
* För närvarande stöder systemet följande länder: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Synkronisering av tid och datum
Automatisk tidskalibrering, oberoende av manuell tidsjustering. Med en inbyggd 10x hastighet GPS-processor kan den kalibrera lokal tid exakt och automatiskt lagra den i kamerans minne.
Väganalys
Det är en ny funktion för att beräkna avstånd, tid och medelhastighet för din rutt från punkt A till punkt B. Du kan till exempel hitta det kortaste eller snabbaste sättet att arbeta från ditt hem, baserat på data från väganalys. Det är ett mycket ekonomiskt och praktiskt sätt att spara tid och bränsleförbrukning.
G-sensor skydd mot stötar
Vid en olycka, nödbromsning eller lutning av en bil skyddar den automatiskt alla lagrade och aktuella uppgifter. Med den här funktionen kommer filer inte att raderas eller skrivas över, inte ens vid inspelning i en tidsslinga.
Manuellt fillås - SOS-skydd
I nödfall tillåter det användare att skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen, vilket håller filen från inspelningsslingan och skyddar mot att skrivas över av andra filer.
Automatisk inspelning och avstängning
Efter att fordonet har startat börjar kameran automatiskt spela in. När du stänger av motorn stängs kameran av automatiskt utan att trycka på någon knapp.

Slinginspelning - Cyklisk inspelning
När lagringsutrymmet på det isatta microSD-kortet är fullt kan det automatiskt skriva över äldre filer med nya, så att filerna ständigt raderas om.

Lösenordsskydd.
När du har ställt in ditt lösenord kan du hindra andra från att radera dina videor eller foton.
Stöder 128GB Micro SD-kort
4x högre minneskompatibilitet jämfört med äldre kameramodeller, stöder upp till 128 GB micro SD med över 18 timmars inspelning.
Produktspecifikationer:
Videoupplösning: främre kamera: 1920x1080 @ 30fps, bakre 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Vidvinkel frontlins: 145°
Bakre vidvinkelobjektiv: 140°
Främre bländare: f/1,6
Bakre bländare: f/1.6
ISO-känslighet: upp till ISO 12800
Videoformat: MOV
Inspelningsmedia: Micro SDHC/SDXC Class 10 (upp till 128 GB)
Ljud: mikrofon och monohögtalare (ingår)
Batteri: 3,7V 180mAh litiumbatteri
Ineffekt: 5V 1,5A
Främre kameramått: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Bakre kameramått: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Frontkamera vikt: 110g
Bakre kameravikt: 41 g
Drifttemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medföljande tillbehör:

1x Profi bilkamera för DOD LS500W
1x Bakre kamera med självhäftande hållare
1x sammankopplingskabel till bakre kamera (5M)
1x billaddare 12-24V (4M förlängningskabel)
1x Hållare
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter