Dubbel bilkamera med GPS - DOD LS500W+

Produkt kod: 55-056 Jag har en fråga
Tillverkare DOD
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 4 000 kr
Pris inkl. MOMS 4 800 kr
- +

Produktbeskrivning Dubbel bilkamera med GPS - DOD LS500W+

Dashboard Full HD dubbel bilkamera DOD LS500W+ . Marknadsledaren inom bilsäkerhet och övervakning - en professionell bilkamera. Kameran med SONY STARVIS bildsensor, 10Hz GPS- inspelning, parkeringsläge och ISO-värde upp till 12800 . DOD LS500W+ är en av DOD:s första instrumentpanelskameror med FULL HD 1080p fullkvalitetsvideo i oöverträffad kvalitet på båda videokanalerna med en inspelningsfrekvens på 30 fps.

Fångar full 1080p HD-video genom en stor 6G glaslins med f/1.6 bländare för en klar och ren bild. H.264-bildkomprimering. MOV-fil, dataflöde ca. 15 Mbps för varje kanal. En minut vid upplösningen 1080p 30fps video från en kanal är ca. 110 MB. Stöder micro SD upp till 128 GB.

dubbel bilkamera - dod ls500w +

Jämfört med modellen DOD LS500W är kameramodellen DOD LS500W+ utrustad med en 3" LCD-skärm (DOD LS500W har 2,7"), ett litiumbatteri med en kapacitet på 900mAh (DOD LS500W har 180mAh) och ett polariserande CPL-filter mot solreflektioner. Andra parametrar och funktioner hos DOD LS500W+ och LS500W kameror är identiska.

Videokameran har också en ISO-känslighet på upp till 12800 för utmärkt fotografering av under svagt ljus och nattvideo. Inbyggd 10 Hz GPS-processor låter förare fånga exakt hastighet och position. DOD LS500W+-modellen styrs enkelt via knappar och en tydlig 3,0" LCD-skärm .

Kamerasetet har en vidvinkellins på upp till 145° främre kamera och 140° bakre kamera som gör att du kan ha en riktigt vidvinkelvy runt din bil, när du närmar dig parametrarna för fiskögat. Användningen av den bakre kameran är valfri, den främre kameran kan också användas separat . När det gäller rent optiska parametrar är DOD LS500W+ ekvivalent med DOD RC500S (och vice versa). Det finns även möjlighet att rotera bilden 180 grader för främre och bakre kamera (kameran kan monteras "upp och ner"). Inbyggt litiumbatteri med en kapacitet på 900mAh.

3:e generationens parkeringsläge - dod-kamera

Marknadsledare inom bilsäkerhet och övervakning

Helt nytt PARKERINGSLÄGE AV 3:E GENERATIONEN

Den stora fördelen är den förbättrade parkeringsfunktionen i den nya generationens uppgradering 3.0. En bra kamera spelar in när du kör, men en bättre kamera håller ditt fordon under övervakning 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan . Du kan välja mellan 1 av 3 lägen för utökat parkeringsläge som passar dig bäst: 1. AUTOMATISK RÖRELSEDETEKTION eller 2. HÖGUPPLÖSNING i ministorleksläge - hög upplösning i ministorlek (standardinställning), eller 3. TIME LAPS - time lapse inspelning. Säkerställ lugn och ro genom att ständigt spela in även när du har parkerat och lämnat bilen.


* Villkoret är att ha den senaste firmware för kameran uppdaterad *

3 övervakningslägen - dod ls500w +

Du kan se hur det nya förbättrade parkeringsläget 3.0 fungerar direkt i den här videon:

1. Automatisk rörelse- eller stötdetektering

Rörliga föremål framför kameran, eller en dramatisk förändring av belysningen eller någon påverkan, utvärderas automatiskt och inspelningen startar om rörelsen/ändringen når den inställda parametern. När rörelse eller stöt upptäcks börjar den spela in en videofil från båda kamerorna samtidigt och låser filen.

bilavkänning - lägg till bilkamera

2. Högupplöst läge - hög upplösning i ministorlek

Med en riktigt minimal förändring av kvaliteten på den inspelade videon är DOD Tech-teknologin den första och enda som lyckas i parkeringsläge att spela in hela inspelningen under din frånvaro i fordonet med endast en minimal minskning av videokvaliteten. Hela natten på videon kommer att ta upp cirka 10 GB . Mindre än 1/5 av den klassiska filstorleken.

hög upplösning - dod ls500w +

3. Tidsförlopp

Parkerar du fler dagar? Tidsfördröjningen gör att du kan kontrollera dagarnas innehåll på några minuter. Time-lapse-kameran tar bilder (enligt den inställda bildhastigheten). Funktionen grupperar automatiskt de tagna bilderna till en kontinuerlig video. Tack vare vilket du kommer att kunna se posten från t.ex. 24 timmar inom några minuter . Lämplig för att övervaka fordonet under din långa frånvaro. Därför är det tänkt att ta statiska bilder, så fordonet får inte röra sig.

time lapse - dod kamera


Förbättrat parkeringsläge , som startar automatiskt 10 minuter efter att du lämnat fordonet. När du fortsätter att köra växlar kameran tillbaka till inspelningsläget i slingan. Med SONY STARVIS-sensorn kan du också njuta av det revolutionerande mörkerseendet för den främre kameran och även i totalt mörker. Villkoret är att kameran drivs via ett bilbatteri med hjälp av en uppsättning kablar för permanent installation i DOD DP4-fordonet.

*Tillståndet är uppdateringen av den senaste firmware för kameran.*

parkeringstillsyn - dod ls500w +


Certifierad videokamera för användning i hela EU (dvs. i Österrike, Tyskland och andra medlemsländer). De uppfyller kriterierna för tekniska standarder och kan användas i fordonet.

Den främre kameran är utrustad med den helt nya SONY STARVIS (Star Visibility or visibility in the light of stars) sensor IMX291, som erbjuder revolutionerande nattläge även i totalt mörker!

dod bilkamera - sony starvis sensor

Tekniskt sett är detta "nästa generations" bilkamera - med de senaste teknologierna (optik, mikrochips, funktioner) som bilmarknaden erbjuder.


DOD LS500W+ är ett av de bästa kamerasystemen med dubbla främre och bakre kameror.

Det är ditt automatiska vaktsystem under dag och natt 24/7.

Du kan fästa den främre kameran efter behov av sugkoppen eller klisterhållaren. Den bakre kameran med en kompakt storlek på endast 7,5 cm fästs med en 3M-hållare med tejp. Kabelanslutningen mellan kamerorna är ca 5,5 m lång. DOD LS500W+ kan anslutas till en 12/24V strömförsörjning, så det är möjligt att använda den förutom bilen även för andra fordon, lastbilar eller bussar. Den främre kameran är även lätt att fästa på bilens vindruta med en 3M självhäftande hållare som enkelt fästs på kameran.

Stöd för upp till 128 GB micro SD-kort (ca 18 timmars inspelning från båda kamerorna - 9 timmar för en kanal)

dubbel bilkamera dod ls500w +

Inspelningen spelas in från båda kamerorna och kombineras med en hög ISO-känslighet på upp till 12800 så att du kan övervaka bilens omgivning även under dåliga ljusförhållanden, denna funktion är en betydande säkerhetsbonus när du övervakar din bil under din frånvaro.

Bilkameran stöder micro SD-kort upp till 128GB (vanliga kameror endast upp till 32GB). Vid en olycka, kraftiga inbromsningar eller lutning av bilen har kameraset en G-sensorfunktion som skyddar filerna vid en kollision. Dessutom, i en nödsituation, tillåter det användare att manuellt skydda en befintlig fil genom att trycka på "SOS"-knappen. FULL HD bilkameraset med avancerad WDR 2.0-teknik är din pålitliga följeslagare på vägarna.

Produktfunktioner:
  • Dubbel 1080p HD-videoinspelning
  • Utökat ISO-intervall upp till ISO 12800
  • G-sensor filskydd
  • SOS-funktion - låsfunktion
  • Parkeringsövervakning
  • Avancerad WDR 2.0-teknik
  • Ultralätt objektiv med f/1.6 bländare
  • Stöd 128 GB Micro SD-kort

Dubbel FULL HD 1080p videoinspelning
Fram- och bakvyn av ditt fordon spelas in i 1080p-kvalitet i hög FULL HD-upplösning. Dessutom tas bilden i en ultrabred betraktningsvinkel på 145° främre kamera, 140° bakre kamera för totalt skydd.
full hd-upplösning - ls500w +
Utökat ISO-intervall upp till 12800

DOD LS500W+ har en ny Sony STARVIS CMOS-sensor med förbättrad känslighet inte bara i normal belysning utan även under dåliga ljusförhållanden. Förbättrad räckvidd ökar ljusstyrkan för föremål som rör sig snabbt på natten. Kameran kan nu fånga ännu fler detaljer i extremt svaga ljusförhållanden.
ISO 12800-intervall - dod bilkamera
Avancerad WDR 2.0-teknik

Fantastisk video i alla ljus och balanserad exponering i alla förhållanden. Gör nattbilder ljusare och minskar ljusexponeringen för att få den vackraste bilden.
wdr-teknik - dod ls500w +
Stor f/1.6 bländare, hög prestanda i svagt ljus
Stor bländare reflekterar mängden ljus som faller på sensorn när du fotograferar. Ju större bländaren är (mindre siffra f), desto mer ljus kommer att fångas i kamerasensorn. Med den bredaste bländaren, som är 66 % större än konkurrenterna på marknaden, ger DOD-kameror den skarpaste bilden.
objektivbländare - ls500w +
6G skarp glaslins

Den skarpa linsen med 6 element, som är gjord av sex lager glas, ger en fantastisk, ren och oförvrängd bild
6g glaslins ls500w +
Vid synvinkel 145°

Bildfångande vid en vid betraktningsvinkel på 145° för optimal täckning och klarhet. Den främre kameran är utrustad med ett extremt vidvinkelobjektiv, som förbättrar inspelningsområdet, eftersom panoramavyn av fordonets front fångar alla sidor utan förvrängning (så ingen förvrängd bild).
145 grader vidvinkel - ls500w +
Justerbart polariserande filter - minskar bländningen avsevärt. Det tillåter bättre bilder, bättre kontrast och viktigast av allt, det minskar reflektionen av ljus på vindrutan avsevärt, så bilderna blir tydligare och utan bländning.
polarisationsfilter - ls500w +
3-tums 16:9 widescreen-skärm. Kameran har en stor bredbildsskärm som ger en tydlig och tillräckligt stor bild, lämplig för att visa inställningar och spela upp videor direkt på kameraskärmen.
3 tums skärm - dod ls500w +
GPS-processor med en hastighet på 10 Hz

Integrerad med den snabbaste 10Hz hastighet GPS, loggar mer exakta data om fordonets plats och hastighet. Låter dig spela in din rutt på en karta medan du tittar på videorna i DOD-spelaren. För närvarande den snabbaste GPS-uppdateringen som används i videokameror.

gps-processor - dod ls500w +
DOD GPS-spelare v2.0
Den nya versionen av DOD GPS Player 2.0 med förbättrat användargränssnitt är till och med med bättre tydlighet. Den visar FULL HD-videoinspelningar med realtidsdata som fordonshastighet, gps-koordinater, överbelastning. Internetanslutningen visar fordonets aktuella plats på Google maps.
dod-spelare - dod ls500w +
Hastighetsradardetektering
Systemet påminner dig om att du är nära platsen med hastighetsbegränsning och där en radar kan placeras, så att du kan sakta ner. Undvik fällor och ha alltid din körning under kontroll.
* För närvarande stöder systemet följande länder: USA, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
hastighetsradar - dod ls500w +
Tid och datum synkronisering

Automatisk tidskalibrering, oberoende av manuell tidsjustering. Med en inbyggd 10x hastighet GPS-processor kan den kalibrera lokal tid exakt och automatiskt lagra den i kamerans minne.

tid och datum synkronisering - ls500w +
Väganalys
Det är en ny funktion för att beräkna avstånd, tid och medelhastighet för din rutt från punkt A till punkt B. Du kan till exempel hitta det kortaste eller snabbaste sättet att arbeta från ditt hem, baserat på data från väganalys. Det är ett mycket ekonomiskt och praktiskt sätt att spara tid och bränsleförbrukning.
väganalys - ls500w +
G-sensor dataskydd vid kollision.

Vid en olycka, nödbromsning eller lutning av en bil skyddar den automatiskt alla lagrade och aktuella uppgifter. Med den här funktionen kommer filer inte att raderas eller skrivas över, inte ens vid inspelning i en tidsslinga.

g-sensor - ls500w +
Manuell fillåsning - SOS-skydd

I händelse av en nödsituation tillåter den användare att skydda en befintlig fil genom att trycka länge på "SOS"-knappen, vilket håller filen från inspelningsslingan och skyddar mot att skrivas över av andra filer.

sos manuell fillåsning - ls500w +
Automatisk inspelning och avstängning

Efter att fordonet har startat börjar kameran automatiskt spela in. När du stänger av motorn stängs kameran av automatiskt utan att trycka på någon knapp.

automatisk uppladdning och ström på - ls500w +
Slinginspelning - Cyklisk inspelning

När lagringsutrymmet på det isatta microSD-kortet är fullt kan det automatiskt skriva över äldre filer med nya, så att filerna ständigt raderas om.
loop inspelning - ls500w +
Lösenordsskydd.

När du har ställt in ditt lösenord kan du hindra andra från att radera dina videor eller foton.

lösenordsskydd - ls500w +
Stöd 128GB Micro SD-kort

4x högre minneskompatibilitet jämfört med äldre kameramodeller, stöder upp till 128 GB micro SD med över 18 timmars inspelning.

Supportkort upp till 128GB - LS500W +
Produktspecifikationer:
Videoupplösning: främre kamera: 1920x1080 @ 30fps, bakre kamera 1920x1080 @ 30 fps
Sensor: SONY STARVIS CMOS-sensor
Skärm: 3" 16:9 TFT LCD-skärm
Vidvinkel frontlins: 145°
Vidvinkel bakre lins: 140°
Främre bländare: f/1,6
Bakre bländare: f/1.6
ISO-känslighet: upp till ISO 12800
Videoformat: MOV
Inspelningsmedia: Micro SDHC / SDXC klass 10 (upp till 128 GB)
Ljud: mikrofon och monohögtalare (ingår)
Batteri: 3,7V 900mAh litiumbatteri
Ineffekt: 5V 1,5A
Främre kameramått: 112 (L) * 71,9 (B) * 36,4 (H) mm
Bakre kameramått: 75,2 (L) * 26 (B) * 38,8 (H) mm
Frontkamera vikt: 145g
Bakre kameravikt: 41 g
Driftstemperatur -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Medföljande tillbehör:

1x Professionell bilkamera DOD LS500W+
1x polariserande CPL-filter
1x Bakre kamera med självhäftande hållare
1x anslutningskabel med bakre kamera (5M)
1x billaddare 12-24V (förlängningskabel 4M)
1x Hållare
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter