Glasögon med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon

Produkt kod: 10-119 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 360 kr
Pris inkl. MOMS 1 632 kr
- +

Produktbeskrivning Glasögon med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon

Glasögon med Wifi HD-kamera - streaming via app i mobiltelefon. Snygga HD-solglasögon med högkvalitativ bild - idealisk enhet för video- och ljudinspelning var du än är. Wifi HD-kamera i solglasögon med stöd för microSD-kort upp till 64GB och livestreaming via internet. Om du behöver spela in en intervju, ett möte eller bara för att fånga din semester eller en mängd olika sporter, är dessa HD-kameraglasögon precis rätt för dig.

Snygga HD-solglasögon med högkvalitativ bild och LIVE-streaming via internet.

Wifi-glasögon kan anslutas till routern, eller så kan du ansluta den till din mobiltelefon och surfplatta efter att ha skapat en åtkomstpunkt . Med livestreaming på internet kan fyra användare anslutas till dina glasögon och se din sändning var som helst i världen. Fördelen med solglasögon är att du kan fånga exakt det du ser och även med fria händer, det som är användbart speciellt för sport eller semester, samtidigt som du är skyddad mot solen. Glasögonen med kamera styrs via P2PLiveCam-applikationen via ett lokalt wifi-nätverk efter ihopparning med din mobiltelefon eller surfplatta. Appen stöder både Android och iOS, och du kan ladda ner den på Google Play eller iTunes. Ett annat alternativ är att ansluta via ett lokalt wifi-nätverk till din bärbara dator eller PC. Det finns inget enklare och mer praktiskt än den här kameran inbyggd i glasögon. Kamerainspelningen lagras direkt på microSD-kortet i solglasögon upp till 64GB (ingår ej).

Solglasögon med hd wifi-kamera

När du har parat ihop med din telefon eller surfplatta kan du ändra inställningen för din videokamera eller fotokamera. Du kan välja video i HD 1080x720P vid 25fps eller 640x480P vid 25fps. De inspelade videorna sparas på ett microSD-kort i ASF-format och i AVI-format vid inspelning via ett lokalt wifi-nätverk eller via internet. Du kan spela upp de inspelade filerna från kortet med den fritt nedladdningsbara VLCPlayer eller SMPlayer. Du kan även använda glasögonen som en säkerhetskamera. Placera dem bara på ett sätt så att linsen kan övervaka det önskade området och ställa in rörelsedetektering genom applikationen. Larmet låter dig veta om rörelsedetektering via videomeddelande och posten kommer att lagras på microSD-kortet och sedan kan du ladda ner filer till din mobiltelefon. Rörelsedetektering är effektiv upp till 6m. Livevideoöverföring och videoinspelning sker med ljud. Mikrofonen kan spela in ljud upp till 4m. Applikationen har också en cyklisk inspelningsfunktion som gör att du automatiskt kan ta bort de äldsta filerna och spela in nya när kortet är fullt.

Wifi hd-kamera i solglasögon

När du använder ett 64 GB microSD-kort kan du spela in upp till 64 timmars HD-video med 1280x720P upplösning. Det inbyggda batteriet har en kapacitet på 250mAh och låter dig spela in 25 minuter per laddning. Glasögonen kan även kopplas till powerbank, vilket gör att du kan förlänga videoinspelningstiden efter kapaciteten på det anslutna externa batteriet (till exempel är effekten på 2500mAh för inspelningstid på upp till 4 timmar). Kameran i solglasögon kan även kopplas till en permanent strömkälla via en USB-strömadapter. Objektivet har en betraktningsvinkel på 120º vilket gör att du kan övervaka stora ytor.  

Det finns också en kraftfull LED på dina glasögon som gör att du kan orientera dig även i mörkret. Denna praktiska belysning kommer du säkert att uppskatta i många situationer.


Funktioner:

Wifi-kamera gömd i glasögon
Inspelning med möjlighet till LIVE-streaming via Internet
Rörelsedetektering och larmmeddelanden skickas.
Använder microSD-kort upp till 64GB
Möjlighet till strömförsörjning via powerbank
WiFi-anslutning via ett lokalt nätverk eller routeranslutning

Specifikationer:

Videoupplösning: 1280x720P vid 25fps, 640x480 vid 25fps
Ljud: ljudinspelning upp till 5m
Videoinspelningsformat: AFS/AVI
Minne: microSD-kort upp till 64GB
Objektiv: 2 megapixlar CMOS
Betraktningsvinkel: 120º
Anslutning: USB
Internetanslutning: ja
Antal direktöverföringsanslutningar: 4 användare
Arbetstemperatur: -20 till +60

Paket innehåll:

1x WiFi-glasögon med kamera
1x USB-kabel
1x installations-cd
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter