GSM-detektor i penna för att upptäcka spionbuggar

Produkt kod: 09-002 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 450 kr
Pris inkl. MOMS 540 kr
- +

Produktbeskrivning GSM-detektor i penna för att upptäcka spionbuggar

GSM-detektor i penna för att upptäcka spionbuggar . Det är en penna, som fungerar som en GSM-detektor, oavsett om det finns buggar eller någon trådlös signal i ditt hem, på kontoret eller på andra platser. Denna specialdesignade penna tar också reda på om din mobiltelefon inte är avlyssnad. Om pennan fångar den sändande signalen kommer den gula lysdioden att börja blinka (lysa).

Denna enhet fungerar på alla GSM-frekvenser inklusive trådlösa kameror. Du kan enkelt hitta om någon i ditt område pratar i telefon eller om din telefon är under någons manipulation. Blinkandet måste vara kontinuerligt i minst cirka 1 minut eller mer, och det är mer mindre säkert att det skickas data eller ljudsignaler via din telefon.

buggdetektor i pennan

GSM Pen-detektor , trådlös enhet känner av frekvenserna 900/1200/1300 och 2400/2600/3000MHz. Upptäcker trådlösa signaler inom ett avstånd av 10 meter. Din integritet är redan skyddad, ingenting kommer att överraska dig. Pennan har även UV-ljus för kontroll av sedlar. Ju mer du närmar dig VF-signalen, kommer det färgade ljuset att bli starkare. GSM Pen detektor av buggar till salu, du kan köpa online i vår e-butik till acceptabelt pris. Titta på vårt erbjudande och hitta det du letar efter.
Specifikation GSM Pen detektor för buggar:

1. Batteri: 4,5V, med LR-44 x 3 st (ingår)
2. Detektivutgång: LED blinkar (lampfärg LED)
3. Detektivinduktionsnamn: 100MHz ~ 3GHz (frekvens under 900MHz fångas också av enheten, men sändaren måste ha en strålningsprestanda på minst 200 mA)
4. Arbetsförbrukning: 30uA
5. Blinkande LED-ström: 1mA
6. Bruksanvisning
7. Detektormått: 146x 10 mm Φ. Kompakt storlek

Kommentarer

Andra produkter