GSM Powerbank med kamera och SIM-kort

Produkt kod: 10-110 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 590 kr
Pris inkl. MOMS 1 908 kr
- +

Produktbeskrivning GSM Powerbank med kamera och SIM-kort

GSM powerbank med kamera och SIM-kort. Denna spionkraftbank innehåller allt du behöver för oansenlig övervakning av utrymmen som du behöver ha kontroll över. Bärbar laddare inkluderar en kamera, avlyssningsenhet, ett microSD-kort för att lagra skivorna och SIM-kort för kommunikation och avlyssning på distans.

Enheten stöder mobiler GSM 850/900/1800/1900MHz så du kommer inte ha några problem att ansluta var som helst i världen. Kamera gömd i en bärbar laddare är idealisk för användning som övervakning eller hemsäkerhet. Köp bara ett nytt SIM-kort från valfri leverantör och sätt in det i enheten och microSD-kortet till max 32 GB sätts också in i   kortplatsen bredvid SIM-kortet i enheten, och du kan starta din spionåtgärd.

Gsm powerbank med kamera

Dold kamera i en extern laddare har en inbyggd känslig mikrofon och möjliggör videoinspelning med ljud. Alla poster lagras på microSD-kortet. Laddare med kamera du kan styra kameran via din telefon via kommandon i form av SMS till telefonnumret på SIM-kortet, som finns i enheten. Detta gör att du kan fjärrstarta inspelning av video med ljud, eller bara ljudet separat. Du kan också ställa in ljuddetekteringsfunktionenringer enheten upp dig så fort det fångas något ljud över 65 decibel. Avlyssningsfunktionen kan starta även genom att ringa till telefonnumret på SIM-kortet i enheten, som automatiskt tar emot ditt samtal och du hör vad som händer i närheten. Externt batteri är fullt fungerande och med det kan du ladda din telefon, surfplatta eller någon annan uppladdningsbar enhet via POWERBANK. Kameran fungerar även när enheten bara laddas, så du kan använda den kontinuerliga strömförsörjningen tack vare vilken du inte är begränsad till batteriströmförsörjning.

Gsm powerbank med kamera på simkort

Funktioner:

  • Kamera gömd i en extern laddare
  • Möjlighet att spela in även när batteriet är laddat
  • Kommunikation via SIM-kortet och din mobiltelefon
  • Larmfunktionen över 65 dB och ett uppringning till din mobiltelefon
  • Funktion för avlyssning genom att ringa till SIM-kortet i Power Bank


Specifikationer:

Pixel: 2 miljoner pixlar
Videoupplösning: 480x320
Nätverksstöd: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Inbyggd mikrofon: ja
Batterikapacitet: 4000 mAh
Laddningstid: 4 ~ 6 timmar
Minneskort: Micro SD/TF-kort max. 32 GB
USB-utgång: 1A-2A
Laddspänning: DC-5V
Batteri: Li-ion batteri
Vikt: 200 gram
Mått: 75x120x15mm
Drifttemperatur: -10 till 60 ℃

Innehåll:

1x GSM Power Bank
1x USB-laddningskabel för iPhone och smartphones
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter