Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

Produkt kod: 10-104 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet utsåld
Tyvärr, men denna produkt är slutsåld. Denna produkt är inte längre tillgänglig.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 260 kr
Pris inkl. MOMS 1 512 kr

Produktbeskrivning Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED

Micro pinhole kamera HD med 6x IR LED + permanent strömförsörjning, det är en idealisk enhet för oansenlig övervakning inuti byggnader, kontor eller i ditt hem. Kamerans ringa storlek och möjligheten till permanent strömförsörjning gör kameran till en idealisk enhet för diskret placering i interiören av byggnader, kontor eller i ditt hem där den kan användas som en säkerhetskamera.

Kameran kan anslutas via USB till AC/DC-adaptern eller kan strömförsörjas via POWERBANK på platser där du inte har tillgång till elnätet. Inspelning lagras på micro SD-kortet till maximalt 32 GB. När en kamera är placerad kan den fjärrstyras med hjälp av en fjärrkontroll som säkerställer den mest diskreta lanseringen av inspelning och fungerar över avstånd upp till 20 meter i öppet utrymme utan hinder.

Pinhole kamera

Med fjärrkontrollen kan du slå på och stänga av kameran, börja spela in video eller bara ljud. Genom fjärrkontrollen kan du också göra bilden och växla till IR mörkerseende när du spelar in videon. När du ansluter enheten till en PC via USB och sätter på kameran via fjärrkontrollen fungerar den som en kortläsare och du kan direkt ladda ner de inspelade videorna och fotona. Kameran spelar in i en upplösning på 1920x1080p. Kameran stödjer funktionen för kontinuerlig inspelning vilket innebär att efter påfyllning av microSD-kort börjar kameran automatiskt radera äldsta inspelningar. De små storlekarna, oansenliga och oberoende av extern strömförsörjning via powerbank, gör kameran till ett mycket användbart verktyg i spionvärlden.

Funktioner:

Spionkamera med IR Night Vision
Ger kontinuerlig inspelning
Fjärrkontroll upp till 20m
Användning av microSD-kort upp till 32GB
En permanent försörjning
Anslutning till POWERBANK

Specifikationer:

Upplösning: Full HD 1920x1080
Videoformat: AVI
Bildupplösning: 2560x1440
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: microSD-kort till 32GB
IR Night Vision: 6x IR LED
Strömförsörjning: Nätadapter med USB-anslutning
Sekundär källa: möjlig anslutning till POWERBANK

Innehåll:

1x Pinhole-kamera med IR Night Vision
1x Fjärrkontroll
1x Micro USB-kabel
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter