Mini OBD GPS-locator med GPS + LBS-positionering

Produkt kod: 09-052 Jag har en fråga
Tillverkare PROFIO
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 900 kr
Pris inkl. MOMS 1 080 kr
- +

Produktbeskrivning Mini OBD GPS-locator med GPS + LBS-positionering

Minikompakt OBD GPS-locator med GPS + LBS-positionering. Exakt lokalisering av ditt fordon i realtid och med en aktuell position mindre än 10 meter , är det en fantastisk spårnings- och säkerhetsanordning för passagerar- och nyttofordon. Få all nödvändig information om spårfordon i realtid och få en överblick över den passerade rutten och fordonsstatus.

OBD-enheten är kompatibel med de flesta fordon på marknaden sedan 2004. Med denna enhet kommer du inte ha problem med att lokalisera ditt fordon med hög noggrannhet.

Den kan främst användas för företagsbilar eller biluthyrning. Enheten levereras med en fritt tillgänglig "TrackSolid"-applikation (iOS, Android) för din mobiltelefon, med vilken du kan spåra den aktuella platsen för fordonet där lokaliseringsanordningen är placerad, och även du kommer att få en överblick över varningarna.

GPS-obd-lokalisator

Larm för frånkoppling

OBD-enheten har ett standardgränssnitt så installationen i fordonet är mycket enkel. I händelse av att en obehörig person kopplar bort en ODB-enhet kommer du omedelbart att informeras via SMS till din mobiltelefon.

gps obd locator larm för frånkoppling

Minsta strömförbrukning

Enheten är utrustad med ett högpresterande MTK2503D-chip som gör ultralåg strömförbrukning och därför inte har någon negativ effekt på batteriet i fordonet.

gps tracker strömförbrukning

Ingen installation krävs

Installationen är mycket enkel, anslut bara OBD-locatorn till fordonsgränssnittet och enheten är aktiv. I de flesta fordon är gränssnittet placerat under ratten (se bild - A-område).

obd gs localizer installation krävs inte

Miniatyr och kompakt design

Det är en mycket liten och lätt enhet som kan hållas i en hand. Av denna anledning kan den enkelt gömmas direkt i fordonet för att hålla den utom synhåll för andra.

obd gps locator mini och kompakt design

Överfartslarm

Om fordonet rör sig med en högre hastighet än gränsen kommer enheten att skicka SMS till standardmobilnumret.

GPS-spårare för hastighetslarm

Larm för låg batterinivå

När batteriet sjunker till 10 % kommer enheten att skicka ett varnings-SMS "Varning! Batteriet är lågt, ladda det i tid!" till standard SOS-mobilnummer.

batteristatus GPS-locator

Förvaltning av fordonsflotta

Om du äger en fordonsflotta i ditt företag kan du spåra dem samtidigt under ett konto. Med Tracksolid kan du spåra upp till 10 000 fordon åt gången.

en gps-spårare för flotthantering

Dubbelspårning av GPS + LBS

OBD-enheten stöder GPS- och LBS-lokalisering. GPS är till för att bestämma utomhuslokaliseringen med en avvikelse på upp till 10 meter och är beroende av att hämta data från satelliter. En LBS är till för att bestämma inomhuslokaliseringen med en noggrannhet på mindre än 50-150 meter (i byggnader, rum, företag), och spårning erhålls från data via GSM-nätet, så denna funktion kan fungera överallt i mobilsignalområdet ( till exempel i källaren).

GPS-spårningsenhet + lbs positioneringslokalisator

Funktioner:

OBD-enhet med GPS
Kompakt och miniatyrdesign
Integrerat batteri, som säkerställer dess funktionalitet även när det tas bort från tändaren
Positionering med en noggrannhet på mindre än 10 meter

Specifikationer:

Antenn: GPS/GSM/Bluetooth
Batteri: 50 mAh litium
Nätverksanslutning: GSM/GPRS
Frekvens: GSM 900/1800 MHz
Driftspänning: 12 V DC
Arbetstemperatur: -20 ~ 70° C i fordonet
Luftfuktighetsområde: 5 % - 95 %
Mått: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Vikt: 30 g

Innehållspaket:

1x OBD GPS-locator
1x Användarguide

Kommentarer

Andra produkter