Mini röstinspelare i nyckelring - Hund + 8GB minne + hörlurar

Produkt kod: 09-098 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 100 kr
Pris inkl. MOMS 1 320 kr
- +

Produktbeskrivning Mini röstinspelare i nyckelring - Hund + 8GB minne + hörlurar

Mini röstinspelare i nyckelring - Hund + 8GB minne + hörlurar. Automatisk ljuddetektering och inspelning. Spy Voice Recorder gömd i en leksak med 8 GB minne för hemlig ljudinspelning och stereohörlurar . Ljudinspelare - bärbar, ser ut som en leksak - hundhänge. Inspelaren drivs antingen via den medföljande USB-kabeln eller via ett uppladdningsbart 400mAh polymerbatteri, som när det är fulladdat erbjuder kontinuerlig inspelning av röst och ljud i upp till 70 timmar i WAV-format. De medföljande hörlurarna kan användas för att spela upp ljudfiler. Diskret ljudinspelning var som helst.

Spioneröst (ljudinspelare) i en hundformad nyckelring (hänge)

röstinspelare i ett hundhänge

Tack vare sin portabla kompakta design kan du alltid enkelt förvara röstinspelaren eller gömma den som en spionenhet, till exempel i en ficka, så att du kan spela in hemliga eller diskreta konversationer eller olika ljuddetaljer. Röstinspelaren är den idealiska mobila brännaren för att fånga ljud över längre avstånd. Enheten erbjuder även en MP3-spelare funktion för dina favoritlåtar, som du kan överföra till enheten via den medföljande USB-datakabeln.

Automatisk ljudinspelning - startar när en ökad ljudnivå upptäcks

röstinspelare i en nyckelringhund

Digital röstinspelare gömd i en leksak-nyckelring 8GB internminne . Enheten erbjuder 4 funktioner i en - ljudinspelning, mp3-spelare, USB-enhet, automatisk ljudinspelning - startar när en ökad ljudnivå detekteras . Det är en innovativ enhet som kombinerar en elegant design och samtidigt en trevlig design för att använda alla dess funktioner. Den digitala diktafonen gömd i nyckelringen spelar in ljud i högsta kvalitet tack vare brusreduceringen och är därför ett utmärkt komplement till träning, affärsmöten, affärer och andra syften med att spela in konversationer. Det integrerade 8 GB-minnet ger gott om lagringsutrymme för inspelning av långvariga röstinspelningar, också tack vare det inbyggda litiumbatteriet med en kapacitet på 400 mAh, som kommer att tjäna upp till cirka 70 timmars kontinuerlig inspelning.

mini spioninspelare i en hundnyckelring

Ljudavkänningsfunktionen är viktig - automatisk inspelning startar när ljud spelas in

Inspelaren fungerar även som en MP3-spelare tack vare det integrerade minnet som du kan använda en USB-kabel till för att spela in dina favoritlåtar, eller spela upp inspelade konversationer och sedan lyssna på dem via hörlurar. Olika andra filer kan laddas upp till det integrerade 8 GB-minnet, så nyckelringen utför också den klassiska funktionen av ett bärbart USB-minne. Tack vare sina miniatyrmått är minidiktafonen en bärbar och praktisk inspelningsenhet som kan användas i olika livssituationer, när det också behövs ett oansenligt sätt att spela in ljud.

gömd diktafon i nyckelring röstinspelning

Funktioner:

Starta inspelning med en knapptryckning
Röstinspelare
Automatisk inspelningsfunktion vid ljuddetektering
MP3, WMA och WAV-spelare
USB-minne med 8GB internminne
Stereo hörlurar

Specifikation:

Ljudinspelningsformat: WAV
Ljudkvalitet: 192KBPS
Funktioner: ljudinspelning med en knapptryckning, automatisk ljudinspelning, mp3-spelare
Internminne: 8GB
Strömförsörjning: inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri 400mAh
Inspelningstid (batteritid): upp till 70 timmar
Format som stöds för uppspelning: mp3, wav, wma
Mått: 60x43x35mm

Paket innehåll:

1x digital diktafon
1x hörlurar
1x USB-kabel
1x spets
1x manual

Kommentarer

Andra produkter