Multifunktionsdetektor för detektering av spionenheter

Produkt kod: 09-004 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 860 kr
Pris inkl. MOMS 1 032 kr
- +

Produktbeskrivning Multifunktionsdetektor för detektering av spionenheter

Multifunktionsdetektor för detektering av många slags spionenheter . Det kommer att ta reda på om det är spionfelet i din mobiltelefon. Om enheten fångar sändningssignalen börjar den vissla eller vibrera och de gröna lysdioderna tänds. Denna utmärkta gadget är en enhet som fungerar som en GSM-detektor, oavsett om det är en spionbugg eller någon trådlös signal i ditt hem, kontor eller andra lokaler.

Buggdetekteringsenheter - Professional CC308 är en enhet som används som detektor antingen GSM eller buggar av någon trådlös signal i din lägenhet, kontor eller andra platser. Du kan köpa online i vår butik.

Denna specialmodifierade maskin känner också av om din mobil inte avlyssnas. Om enheten tar upp sändningssignalen kommer den att börja vissla eller vibrera och den gröna lysdioden tänds av signalens intensitet.

  • Prestanda 50mW - 200mW med ett detekteringsområde på 30-50 cm.
  • Prestanda 300mW - 600mW med ett detekteringsområde på 100-200 cm.
  • Prestanda 800mW - 1200mW med ett detekteringsområde på 300-1000 cm.
  • Inbyggt 1200mAh litiumbatteri
  • Frekvensområde 1MHz-3000MHz.
  • Mått: 93mm * 48mm * 17mm
  • Vikt: 58g.

multifunktionell detektor för buggar

Multi buggdetektor fungerar på alla GSM-frekvenser inklusive trådlösa kameror. Du kan enkelt få reda på att någon ringer i din omgivning eller att någon styr din telefon. Att blinka en visslande eller vibration måste fortsätta i 1 minut eller mer, och om ja, än är mindre säkert, att via din telefon skickas data eller ljudsignal. Enheten kan enkelt fånga trådlösa kameror, lyssningsbuggar och andra trådlösa enheter. GSM-detektor till salu till bra pris kan du köpa online i vår e-butik. Titta på vårt erbjudande och hitta det du letar efter.

Enheten stöder anslutning av hörlurar ifall du behöver göra en tyst detektering, det vill säga utan ljud. Detektionsområdet för GSM-signalen är upp till 10 M (beror på styrkan hos den detekterade GSM-signalen).

Paketet innehåller:

1 x Multidetektor av buggar
1 x hörlurar

Kommentarer

Andra produkter