Penna med röstaktiverad inspelning + USB-enhet

Produkt kod: 09-053 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 000 kr
Pris inkl. MOMS 1 200 kr
- +

Produktbeskrivning Penna med röstaktiverad inspelning + USB-enhet

Penna med röstaktiverad inspelning + USB-enhet och MP3-spelare. Den digitala pennan är bärbar och praktisk, tack vare storleken på den klassiska pennan, tjänar den i olika livssituationer när ett oansenligt sätt att spela in ljud behövs.

Digital röstinspelare i elegant penna 16GB + ljuddetekteringsfunktion, har upp till 5 funktioner i en enhet - penna, ljudinspelning, mp3-spelare, USB-minne, inbyggd högtalare. Det är en innovativ penna som kombinerar elegant och trevlig design för att dra full nytta av dess funktioner. Den digitala diktafonen gömd i pennan spelar in ljud av högsta kvalitet tack vare minskningen av omgivande brus och är därför ett utmärkt komplement till kurser, utbildningar, affärsmöten och andra inspelningsändamål. Det integrerade minnet på 16 GB ger gott om lagringsutrymme för inspelning av långvariga röstinspelningar, tack vare ett inbyggt 260 mA litiumbatteri för cirka 25 timmars kontinuerlig inspelning.

VOR-system: Röststyrd/aktiverad inspelning
Automatisk inspelning när ljud spelas in och inspelningen stoppas när det inte finns något ljud.

röstdiktafon i en elegant penna

Den digitala pennan innehåller en klassisk refill , så att du kan skriva anteckningar och samtidigt spela in ljud från möten, intervjuer, telefonsamtal utan att någon märker det. Pennan fungerar även som MP3-spelare tack vare inbyggt minne som kan användas för att lagra dina favoritlåtar med hjälp av en USB-kabel, eller för att spela upp inspelade konversationer och sedan lyssna på dem via hörlurar eller inbyggda högtalare. Till det integrerade 16GB-minnet kan du även ladda upp olika andra filer , så pennan fungerar också som det klassiska bärbara USB-minnet. Den digitala pennan är bärbar och praktisk, tack vare storleken på den klassiska pennan, tjänar den i olika livssituationer när ett oansenligt sätt att spela in ljud behövs.

röstinspelare i penna

Funktioner:

Fullfjädrad skrivpenna
Röstdiktafon
VOR (automatisk inspelning vid ljuddetektering)
MP3, WMA-spelare
USB-minne
Inbyggd högtalare

Specifikationer:

LED-display
Minne: 16 GB
Uppspelning i format: MP3, WMV, WAV
Inspelning i WAV-format
Inspelningstid: ca. 25 timmar
Ljudfrekvensområde: 20Hz-20KHz
Batteri: 260 mA
Strömförsörjning: 5V/1A, USB-laddning
Ljud: Inbyggd högtalare
Mått: 155 mm (längd) x 15 mm (diameter)
Vikt: 66 g

Paket innehåll:

1x digital penna
1x USB-kabel
1x hörlurar
5x ersättningspåfyllning

Kommentarer

Andra produkter