Solglasögon med FULL HD-kamera, WiFi och UV-filter

Produkt kod: 10-137 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 500 kr
Pris inkl. MOMS 1 800 kr
- +

Produktbeskrivning Solglasögon med FULL HD-kamera, WiFi och UV-filter

Solglasögon med FULL HD-kamera, WiFi och UV-filter är överlägsna inte bara på grund av kameran utan också en mikrofon, så du kan spela in fantastiska bilder och ljud inte bara medan du tittar, utan även vid andra aktiviteter - inom sport, turism. Inte längre komplicerad montering, du kan bara enkelt ta på dig dina glasögon och du kan spela in direkt från din vy. Den inbyggda FULL HD-kameran kan spela in video i 1920x1080 upplösning med 30 bilder per sekund tillsammans med högkvalitativt ljud. Tagna bilder tas i vidvinkel på 120° , så att du får en fantastisk utsikt över omgivningen med alla detaljer. All inspelad data lagras på ett Micro SD-kort med stöd upp till 32GB (ingår ej) .

spionkameraapplikation

Inspelning och start av glasögon utlöses med knappen på vänster sida av solglasögonen. Bredvid den finns en knapp för att starta WiFi. Inuti glasögonen finns två ljusindikatorer. Den röda indikatorlampan informerar dig om huruvida kameran är på eller för närvarande spelar in (blinkar). Den blå indikatorn informerar dig om den WiFi-aktiverade funktionen. Med WiFi-stöd kan du para ihop dina glasögon med din smartphone och använda glasögonen direkt via appen eller spela upp de tagna bilderna. Appen stöds för både iOS och Android , kallad "FinalCam", appen är fritt tillgänglig att ladda ner till din smartphone.

solglasögon med wifi-kamerasolglasögon med wifi-kamera

Glasögon kommer med en USB-kontakt för att ladda dina glasögon, eller så kan du ladda ner datafiler (inspelade videor) till din dator. Kamera i solglasögon har inte bara funktionen som videokamera , utan fungerar också som fullt fungerande solglasögon eftersom de är gjorda av UV 400 glas . Därför kommer dina ögon att skyddas från skadlig UV-strålning från solen . Dessa exklusiva solglasögon kommer att hitta sin användning på en mängd olika aktiviteter som sport eller till och med för normal användning under dagen .

Funktioner:

Spelar in FULL HD-video med ljud
WiFi-stöd och möjlighet att para ihop med smartphones
UV-filter 400
Sportdesign av glasögon

Specifikationer:

Funktioner: Video, WiFi
Kamera: 3 MP CMOS + 120° vidvinkel
Videoupplösning: FULL HD 1080P 1920*1080 30 fps
Kompressionsformat: H264
Videofilformat: MOV
Minne: Micro SD-kort stöder upp till 32 GB
UV-filter: 400
Mått: 15,5 cm (B) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Vikt: 55 g
Batteri: 770 mAh litiumbatteri
Videoinspelning: 1 timme

Innehållspaket:

1x solglasögon med HD-kamera + WiFi
1x Bärbart fodral
1x Rengöringsduk
1x USB-kabel
1x Användarmanual

Kommentarer

Andra produkter