Spionglasögon med FULL HD-kamera med fjärrkontroll

Produkt kod: 10-170 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 700 kr
Pris inkl. MOMS 2 040 kr
- +

Produktbeskrivning Spionglasögon med FULL HD-kamera med fjärrkontroll

Eleganta spionglasögon med fjärrkontroll och FULL HD-kamera 1920x1080P vid 30 fps , för perfekt diskret videoinspelning med ljud. Full HD-kameran är perfekt gömd i glasögonens ram , så den väcker ingen misstanke om omgivningen, ingen synlig lins . Kameran skannar genom en enkelriktad genomskinlig plast som garanterar dess hemlighet och inte är synlig för blotta ögat i någon vinkel eller i bakgrundsbelysningen. Bilden som tas med kameran tas i Full HD 1920x1080 vid 30 fps med ljud . Betjäningen är enkel, med pekplattan på glasögonbågen eller med den medföljande fjärrkontrollen , så att du inte behöver röra vid glaset alls när du använder dem. Spionglasögon med FULL HD-kamera och fjärrkontroll + 16 GB minne , har en elegant design som gör dem till ett fantastiskt diskret spiontillägg till din outfit.

Glasögonen med kamera har mörka sollinser.

Full HD-kamera i glasögon

Batteriet på 280 mAh är inbyggt i höger sida av ramen. Ett batteri har en batteritid på cirka 75 minuters inspelning. Inspelningar lagras på 16 GB internminne med lagring av upp till 2 timmars inspelning. När du laddar batteriet, lossa den vänstra sidan av ramen och anslut den till nätladdaren via mini 8pin USB. Den stora fördelen är att det finns ytterligare en reservarm med batteri i paketet, som du fäster på glasögonen samtidigt som du laddar det andra batteriet. Detta gör att du kan spela in video kontinuerligt. Du kommer också att uppskatta funktionen med att ladda batteriet genom Powerbanken, som säkerställer att du alltid har ett laddat batteri till hands. Efter att ha anslutit Full HD-glasögon till din dator kan du spela upp de inspelade videorna eller använda internminnet som datalagring.

spionglasögon med dold HD-kamera

Med spionglasögon spelar du in exakt vad du ser med händerna fria. Full HD-glasögon är det perfekta valet för dig om du behöver göra en diskret inspelning av ett möte, eller i olika andra situationer där du behöver göra en video utan att avslöja. Glasögonen har ett brett användningsområde, eftersom du kan använda dem till exempel på en semester, en konsert eller när du spelar in olika livsupplevelser.

spionkamera i glasögon för diskret ljudvideoinspelning

Funktioner:

Spionglasögon med kamera
Full HD-upplösning 1920x1080P vid 30fps
Fjärrkontroll
2x reservarm med 280 mAh batteri

Specifikationer:

Optik: Cmos 2.0 Mega
Videoupplösning: 1920x1080
Bildförhållande: 30 fps
Videoformat: AVI
Skanningsvinkel: 70°
Internminne: 16 GB
Videostorlek: 16 GB räcker för 2 timmars videoinspelning
Batteri: 280mAh
Batteritid: ca. 75 min

Paket innehåll:

1x Spyglasögon med HD-kamera
1x Fjärrkontroll
2x Reservarm med batteri
1x Reduktion för laddning via USB-kabel
1x USB-kabel
1x Rengöringsduk
1x glasögonfodral
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter