Spy HD-kamera perfekt gömd i glasögon + reservbatteri

Produkt kod: 10-116 Jag har en fråga
TOP Spy HD-kamera perfekt gömd i glasögon + reservbatteri
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 600 kr
Pris inkl. MOMS 1 920 kr
- +

Produktbeskrivning Spy HD-kamera perfekt gömd i glasögon + reservbatteri

Spy HD-kamera perfekt gömd i glasögon + extra reservbatteri har en snygg design och praktisk användning. Om du skulle försöka hitta en kamera i glasögonen hittar du den inte, även om du var spionexpert. Glasögon ser inte ut som att ha inbyggd kamera. Inget synligt objektiv eller minihål för objektivet.

Kameran är integrerad i ramen och spelar in genom den envägsgenomskinliga plasten vad som gör den oansenlig. Kameran är inte synlig med blotta ögat eller under någon vinkel, eller i motljus. Styrningen är ganska enkel via en enda knapp, som sitter på insidan av ramen och dessutom är designad för att vara oansenlig. Dessa spionglasögon har ett perfekt kamouflage. Bilden är inspelad i HD-upplösning 1280 x 720p vid 30fps till microSD-kort till maximalt 32 GB.

Spy hd glasögon

Batteri med en kapacitet på 260 mAh är byggt på höger sida av ramen. Ett batteri har en batteritid på upp till 1,5 timmars inspelning. Inspelningen sparas efter 10 minuter och har 1 GB. På 32GB-kort kan lagras upp till 5 timmars inspelning. När du laddar batteriet, ta bort den högra sidan av ramen och anslut den via en mini 8-stifts USB till laddaren. Den stora fördelen är att paketet innehåller en reservarm med ett batteri som du kan koppla till glasögon, medan det andra batteriet laddas. Detta gör att du kan spela in video kontinuerligt. Du kommer att uppskatta funktionen att ladda batteriet via POWERBANK som säkerställer att du alltid har ett laddat batteri till hands.

Spy hd-kamera ersätter batteri

Med spionglasögon spelar du in exakt vad du kan se medan dina händer är fria. HD-glasögon är ett idealiskt val om du behöver göra diskreta inspelningar av mötet, eller i olika andra situationer för att övervaka platser och hålla dig diskret. Glasögon har ett brett användningsområde eftersom de kan användas till exempel på semester, konsert, eller om du vill spela in andra upplevelser. Efter att ha anslutit HD-glasögon till din dator fungerar det som en kortläsare och du kan ladda ner de inspelade videorna och fotona till din PC eller bärbara dator.

Funktioner:

  • Glasögon med perfekt kamouflage den inbyggda HD-spionkameran
  • HD-upplösning 1280 x 720p vid en frekvens på 30 fps
  • Användning av microSD-kort upp till 32GB
  • 2x reservarm med batteri 260 mAh

Specifikationer:

Videoupplösning: 1280 x 720
Videobildhastighet: 30 fps
Videoformat: AVI
Upplösning objektiv: 5Mpix
Format 16:9
Batteri: 2 x 260mAh
Batteritid: upp till 1,5 timmars inspelning (två batterier upp till 3 timmars inspelning)
Strömförsörjning: DC-5V
Nätsladd: mini 8Pin USB
Minneskort: microSD-kort upp till 32 GB
Drifttemperatur: från 0 °C till 60 °C

Innehåll:

1x Glasögon med HD-kamera
1x Mini 8Pin USB-kabel
2x Reservarm med batteri
1x Reduktion för USB-laddningskabel
1x manuell

Kommentarer

Andra produkter