USB-laddningskabel med inbyggd FULL HD-kamera och 8GB minne

Produkt kod: 10-135 Jag har en fråga
Tillverkare OEM
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 1 000 kr
Pris inkl. MOMS 1 200 kr
- +

Produktbeskrivning USB-laddningskabel med inbyggd FULL HD-kamera och 8GB minne

USB-laddningskabel med inbyggd FULL HD-kamera och 8 GB minne - kan användas som laddare för smarta telefoner eller som USB-enhet för dataöverföring tack vare 8 GB minne, eller som hemlig kamera. En unik spionprodukt i unik design som du kan köpa i vår e-butik. Vid första anblicken ser den ut som den vanliga USB- laddningskabeln med mini-USB-port, men den döljer också en sofistikerad Full HD-kamera med en mikrofon som fångar video i 1920*1080 högupplöst med tydlig bild och ljud.

Det är verkligen en mycket sofistikerad enhet som inte har några knappar och inga indikatorer som visar att den inbyggda kameran spelar in. Ingen i ditt närområde kommer inte att veta att den här laddningskabeln har en inbyggd kamera .

Det handlar verkligen om videoinspelningar över genomsnittet (fångade med denna minikamera).

kamera i usb-kabel
Kameran i laddningskabeln är mycket enkel att använda , du behöver inte ladda enheten eller installera någon extra programvara eller köpa micro SD-kort. Anslut bara kabeln till nätverket så är enheten automatiskt klar, och det är upp till dig om du ställer in att börja spela in video vid rörelsedetektering eller vid inställd tid. Enheten spelar in i det interna flashminnet och om full kapacitet är full börjar enheten att skriva över de äldsta posterna i "loopen". Du laddar bara din mobiltelefon över den här spionkabeln så har du kontroll över vad som händer på kontoret under din frånvaro, eller så räcker det med att koppla in kabeln till din PC i standbyläge utan att någon märker det.
Funktioner:


Högkvalitativ Full HD 1080p-bild med ljud
oansenlig, praktisk design utan knappar och indikatorer
Flash disk 8GB
Laddningskabel för smartphone
Rörelsedetekteringsfunktion


Specifikationer:

Videoformat: AVI
Videoupplösningsförhållande: 1920x1080p
Videobildhastighet: 30 fps
Gränssnittstyp: Mini USB 8pin
Minnesmedia: Internt 8GB minne
Laddspänning: DC 5V

Förpackningen innehåller:

1 x USB-laddningskabel med mini USB-port
1 x manuell
1 x fodral

Kommentarer

Andra produkter