Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bärbart batteri

Produkt kod: 11-037 Jag har en fråga
Tillverkare /
Produkter tillgänglighet förboka
Leveranstid 1-3 veckor.
Ja! Vi skickar till US
Pris exkl. MOMS 990 kr
Pris inkl. MOMS 1 188 kr
- +

Produktbeskrivning Veho Pebble Pro XT-13200mAh - bärbart batteri

Veho Pebble Pro XT-13200mA h bärbart batteri och laddare för mobiltelefoner, MP3-spelare, GPS-enheter, kameror och många andra produkter.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh bärbar batteriladdare för mobila enheter och bärbara datorer

PEBBLE™ Pro-XT är ett måste tillbehöret för alla som har ont om ström när de reser eller när de är borta från elnätet under längre perioder. PEBBLE™ Pro-XT kommer med 10 kontakter för de mest populära bärbara datorerna/notebooks/surfplattorna och 5 kontakter för de mest populära telefonerna (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT har förmågan att välja rätt spänning för din enhet och möjligheten att ladda både din bärbara dator och din telefon samtidigt. PEBBLE™ Pro-XT levereras med en multiregional laddningsadapter så att du kan ladda oavsett din slutdestination.

Den laddar inte bara populära mobila enheter som iPhone (med egen kabel), Blackberry, iPad, den laddar också de vanligaste bärbara datorerna.

Med sin massiva 13200 mah-klassificering kan den ladda en iPhone över 10 gånger och med 5 olika mobiltelefonspetsar och 10 olika tips för bärbara datorer (16v & 19v vid 3,5A-utgång) är den verkligen universell.

*Observera att denna produkt inte inkluderar Apple Lightning-kontakten*


Nyckelfunktioner: Veho Pebble Pro XT-laddare och batteri för notebook och surfplatta

- Massiv kapacitet på 13200mAh som kan utöka de flesta populära bärbara datorer/netbooks/surfplattor upp till 3,5 amp med minst 2 till 5 timmars användningstid (beroende på enhetsspecifikation)
- 10 kontakter för de flesta populära bärbara datorer/nätböcker/bärbara datorer och 5 portabla enhetskontakter för Blackberry/Smartphones/andra bärbara USB-enheter
- Automatiskt avstängningsläge för att skydda mot kortslutning, överström, överladdning och överurladdning
- Dubbelportsladdning för bärbar dator och telefon samtidigt
- Levereras med huvudladdningsadapter för flera regioner perfekt för laddning på resande fot, oavsett vilket land du befinner dig i.

Boxen innehåller:

- Pebble Pro
- 10 kontakter för bärbara datorer
- 5 kontakter för telefoner
- Laddningsadapter för flera regioner
- Påse
- Bruksanvisning

Observera att VCC-A010-PRO-XT för närvarande inte innehåller ett tips om att ladda någon Macbook. Observera också att PEBBLE™ Pro-XT endast är utformad för att ladda bärbara datorer och bärbara datorer via DC-porten och USB-laddningsbara enheter via USB-porten. Den laddar inte andra elektroniska enheter som inte tillhör någon av dessa kategorier.


Veho Pebble Pro-XT batteri och laddare för din bärbara dator och surfplatta

Kommentarer

Andra produkter